maanantai 16. toukokuuta 2011

Vauvanorsuja

Tytölle..
Pojalle...


Aika rientää, paljon on taas puuhattu. Remontin saralla on siis valmiina nyt Lennin huone ja makuukammari. Tänään olisi tarkoitus kantaa huonekalut ja tavarat paikoilleen oikeisiin huoneisiin. Ja valmiiksi voidaan myös julistaa meidän puutarhavajamme: Lintukotomme :) Kunhan sää suosii niin otan muutaman kuvan ja näytän teillekkin. Minulla on vielä viimeinen otos...maalata sisäseinät valkeiksi (loputkin) ja sekä välipohjan katto. Muutenkin on saanut viime aikoina maalipensseliä heilutella siellä vajalle, sisäremonteissa... käsityötähän se sekin on. No sisällä on väkerretty samalla kun on seurattu toisella silmällä suuria urheilujuhlia!

Minulta kun kaverit aina hamuaa näitä tuotoksiani mm. neuvolakortinkansia...niin nyt tein tämmöiset norsut sillä ajatuksella ettei vielä tiedä vauvan nimeä
(vauvaviemisiksi..). Tässä nyt on siis pojalle sekä tytölle :) Kankaana näissä oma painamaa pallokangasta! Ja jos nämä herättää ajatuksia niin 7€ saa tällaiset kotiin asti kuljetettuna.

Pitäisi ehtiä piirtämään kaavoja, haaveilen itselleni ommeltuja vaatteita..löysin kivat verhot ajattelin että hame tai mekko ois mukava...haaveilen jopa takin ompelusta...sekä housujen ...niin sekä tilkku täkkien-kin ... . Suuria ajatuksia sittenpähän näkee mikä toteutuu ja mikä ei? Unnalle on leikattuna monia housuja, toivottavasti kone ompelee ne pian :)

Sivu silmällä virkaten tein myös muutaman lelukorin lisää samasta mustasta kuteesta.2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla,mä tulen uudestaan vielä paremmalla ajalla:)

    VastaaPoista
  2. ..."käy peremmälle" blogiini vain :) konsa vielä malttaisi päivittää...

    VastaaPoista