keskiviikko 4. toukokuuta 2011

pyykkipoikapusseja...


Pitkästä aikaa näpy näpy... päivittää blogiansa. Elämä meidän kotona on kuin huvikummussa, nukutaan tuvassa ja olohuone kammari on tuupattu komeroita täyteen. Puhumme poikkeustilasta :) , kyllä se remontti on vaan semmosta.. täytyy ihan asennoitua: että nyt on sotkusta? Niinpä täällä on puuhasteltu muuta ja nämä "kästyöt" jääny hiukka sivuun ja heti sen huomaa kun alkaa ommella että "ompelu herkkyys" on karannnu ja vinonauhat menee vinksin ja vonksin... sain ajatuksen tehä itelle tämmösen pyykkipoikapussin harmaasta pilkkukankaasta, ajattelin että sopii meiän hirsieteisen väreihin. No sit kun sain tän tehtyä, hokasin että näähän ois ihan mukavat äitienpäivälahjat! Joten surautin sit vielä kaks lisää! Ja nyt toivotaan että lahjojen saajat ei näitä nää, mutta jos joku innostuu niin ommelkaahan nyt joka mummolle ja äitille oma pyykkipoikapussi! Laitoin sellaisen pesulahenkarin tänne sisään ja pikkusen vääntelin sitä , ja vinkiks että laittakaa henkari sisään ennen pohjan ompelua ...!

Ja sitten toinen vielä, oli siis himo virkata mattoa uudelle lattialle!( Miltäs muuten näyttää?) menin ostamaan kudetta, ajatus oli joku harmaan sävy hieman tummmpi kuin tämä uusi lattianväri...pettymys ei ollu mitään hyviä värejä. Lähin jo kaupasta mutta oli pakko palata ja ostin sitten mustaa että saampahan virkata koreja Lennin huoneeseen. Ja ekan sain jo tehtyä mutta matsku loppu ja nyt toinen odottaa uutta erää...kudetta!

Nyt täytyy lähteä ulos matoja etsimään, kyllä on Lenni innoissaan kastareista! Niin ja meiän kukkapenkkiin istutettiin eilen "kultasipuleita" eli kukkasipuleita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti