lauantai 7. toukokuuta 2011

Puuhamaassa..Hiomakone huutaa mutta kun katsoo ulos on niin rauhallinen kaunis ilta-aurinko. Melkein siis rauhallista ja onkin kun isoveli on ollu mummolassa tänään, että äiti ja iska on saanu täällä huhkia rauhassa. Mukavaa tuo huhkiminen! Ollaan mietitty että tältäkö maanviljelijöistä tuntuu toukotöiden aikaan? Hommia joka nurkalla ja nurkantakana , pöydällä jopa pöydän alla ihan mahoton meininki :) Mutta tämän aamuinen "mynsteeräys" sai meidät molemmat niin vakuuttuneiksi että kannattaa jatkaa...lattioiden maalaus-urakkaa! (kamera on lataantumassa, mutta näytän pian kuvia teillekkin!) Kaikki näyttää niin hyvältä tosiaan oma kutomat ihanat matotkin näyttää vasta nyt siltä miltä pitääkin...menihän siihen muutama vuosi!

Nyt hioutuu Lennin huoneen lattia, sen jälkeen olohuone-kammari ja viimeiseksi tupa. Tupa onkin suurin savotta, kun ajatus on tettää uusi uuni sekä seinäpinnat pikku(housu)rokokoo-nimistä tapetti josta minä haaveilen , Samppa vielä hieman vinoilee nimellä :) mutta taitaa olla jo taipunut tahtooni, kun ei ole muutakan yrittänyt enää tuputtaa! Onni että meillä menee yleensä niin hyvin yksiin kaikki maku-mieltymykset. Se on tämä paatunut-parisuhde äsken luin sen ajatukset kuulemma, kun paistoi kakkupohjan valmiiksi aamua varten :) Nyt jatkan kotiäidin rastilla eteenpäin jalkojeni juuressa nimittäin myllertää pieni neiti (hajuherne)!

Mitä ihaninta äitienpäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Tuskin maltan odottaa, että näen kuvia uudistuneesta lattiastanne. Meillä tehdään parhaillaan myös uutta lattiaa, mutta himpun verran pienemmässä mittakaavassa. Huomenna pääsen minäkin maalaamaan:) Ihanaa äitienpäivää sinullekin!

    VastaaPoista