lauantai 21. toukokuuta 2011

hyllytetty!

Männäviikolla en ole saanut sopivaa matskua tänne blogiin...oon virkannu "toisintoja"..eli samanlaisia lippiksiä kun aiemminkin ni mitäpä niitä enää... no sit jo mainutut hyllyt tuli valmiiksi eilen! Verstaalla on ollut Milla`s ikeeea, hylly tehdas! Lenni aina kysyy " mitä sie äiti nyt siitä teet?" ja aina vastaan hyllyä! Meiltä kun on puutunut semmosta pikkutavaroiden tilaa... no nyt sitä on viiden hyllyn verran lisää!
Ekana tein nämä kaksi hieman erilaista jotka maalasin vaaleanharmaalla "jämämaalilla"...ja hieman hioin maalia puhki...makuukammariin!


Sitten seuraavaksi sahasin ja porasin nämä kaksi melkein samanlaista ompelutarvikkeille ompelupöydän päälle. Näistä tuli valkoiset ja myöskin hieman kuluneet niinkuin on ompelupöytänikin. Eihän tää työn jälki oo mitään "puuseppämestaria", mutta miepä pyrinkin aina semmosen talonpoikais-tyyliin eli silloinhan käsityönjäljen kuuluu näkyäkkin! Täytynee muuten kertoa niille jotka eivät vielä tiedä että vielä yläasteella minusta piti tulla kirvesmies! Muttei silloin tullutkaan puukäsityö-ryhmää joten minusta tulikin sitten tekstiili artesaani/artenomi...mutta edelleen Jorma Piisinen ( remonttireiska ) on minun idolini!


Ja lopuksi vielä löysin vanhaa pajanhyllylevyä..josta sain hieman jämäkemmän version ja se päätyi vaaleanpunaiseen vessaamme ! Huom1 Vessa on muuten sisustettu tuon "pottutytön" ympärille ja toinen lähtökohta oli tuo pieni tinalautanen jossa kukkia, joka on oikeasti vessan ovikylttinä. Tähän hyllyyn Samppa oli takonu ihanat "pässinsarvi"-malliset koukut, näitä voi tilata muutkin siis pajalta ( http://www.tulikiila.fi ) Ja eikun vaan jokaiikka hyllyjä nikkaroimaan :)


Sitten vielä loppuun näitä remontti-mietintöjä, tääon sitä pikku(housu)rokokoota jota haaveilen Tupamme seiniin valkoisen puolipanelin kera! Tänään käytiin Rompepäivillä, josta ei muuta ostettu kuin tämä ihana minttuinen pellava (ylläri ylläri) ruutuliina , joka käy tuvanpöydälle kuin nakutettu :) Niin ja eikös vaan tapetti sopisi hyvin isännän kaappikelloon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti