maanantai 9. toukokuuta 2011

Uusi klenninkiAurinko paistaa tänään, aamupäivällä käytiin kirkonkylällä pyöräilemässä. Tai Lenni pyöräili, Unna keikkui rintarepussa ja minä siis kävelin...piipahdettiin meidän mini kirpparilla. Jotain pientä ja super halpaa löytyi...nuppineuloja, pitsejä ja sen semmoisia! Sitten otettiin kaupasta mehujäät ja hurautettiin kotiin siivoilemaan, ei tätä sotkua kukaan kestä!

Tämä mekkonen josta jo puhuin aikaa sitten valmistui myöskin jo aikaa sitten :) siitä vaan puuttuu vielä napit! Mistähän saisin sopivat 4 kpl? Kävisi siniset tai valkoiset tai pinkit... Sarjasta puuttuu siis vielä ne rimpsulahje housut...no kunhan tästä remontista selviää niin ehkä sitten ...
Mekon etu osa on siis sen samaisen liinan keskikohdasta leikattu ja selkä sun muut ferkkupellavaa, josta pidän kovasti! Mulla on jo tullu ajatus mieleen että kohta vois kirjoittaa jo kirjan : mitä kaikkea voi tehdä vanhoista pöytäliinoista...:) Luulen että pikku Tipsu saattaa lähteä tässä mekossa sukulais sedän suurilukuisille synttäreille :)ps. Kirsikkapuu- blogissa on arvonta,
http://kirsikkapuun.blogspot.com/

2 kommenttia:

  1. Ihanan söpö mekko!
    Edellisen postauksen kuvia ihastelin myös... teillä näyttää ihanalta! Tykkään valkoisesta lattiasta ja muutenkin huoneen värimaailmasta ja tunnelmasta. Kauniita ompeluksia kuvissa myös. Olet tosi taitava! Ihaillen ja haaveillen katselen kauniita kuviasi. :)

    VastaaPoista
  2. Juu minäkin alan pitää kodistamme vielä enemmän tämän lattia rempan myötä...ollaan oltu tyhmiä ettei jo aiemmin kun rempattiin pinnat ettei jo silloin tehty lattioita... :) ja tämä makuu huone on kyllä miunki suosikki huone ainakin toistaiseksi...tuvasta sattaa myös tulla ihana?

    VastaaPoista