torstai 26. toukokuuta 2011

Lintukoto

Lopultakin meiän tiput antoi periksi ja nukahtivat, tämä on päivän ehkä hiljaisin hetki sssSSSHHH! Piti vielä istahtahtaa koneelle ja aattelin laittaa nyt muutaman kuvan siitä meidän melkein valmiista Lintukodosta eli puutarhavajasta :)..mullahan on vielä semmoinen idea että nakutan valkoisen linnunpöntön ja siihen koristeeksi sahaan linnun vanerista ja ripustan sen tuohon ovien yläpuolelle, Samppa vielä lisäsi että pitää olla harjakattoinen pönttö... :)!


Kyllä passaa säilytellä kuokat ja haravat... nyt ei harmi oo vielä sisältä kuvia, pitää pikkusen järjestellä paikkoja! Rakensimme vajaan yläparven, joka on lasten maja! Ollaan aika kovia majanrakentajia "iskan" kaa, ollaankin monesti mietitty että taidetaan olla enemmän innoissamme majoista kuin Lenni itse. Viime kesänä ei ehditty toteuttaa yöpymistä majalla, mutta onneksi nyt on uusi kesä!Innostuinkin jo tekemään vajan aurinkoisemmalle seinustalle kukkapenkkiä...nopeasti leviävää Konnantatarta-ainakin laitan ja saa nähä mitä muuta...kukat on sitten piste-tälle liiterille .
2 kommenttia:

  1. Ihan parasta...liiterinkin ikkunalla kukkii pelargonia:)

    VastaaPoista
  2. liiteri toimii nyt myös kasvihuoneen korvikkeena...kylmän arat kasvit on vielä suojassa!...oon yleensä aina liian hätäinen.

    VastaaPoista