torstai 26. toukokuuta 2011

TilkkuKuumetta!
Piti tulla pois ulkohommista kun taitaa nousta myrsky. Ensin tutkiskelin meidän vanhojen ikkunoiden varantoja kun haluaisin rakentaa tupaan sellaisen astiakaapin niistä vaan pirskatti taitaa olla yhtä ikkunaa vaille ...että ois sopivat parit...pitää vielä miettiä asiaa!
No sitten puuha johti toiseen ja lopulta päädyimme (Unnan nukkuessa ) Lennin kanssa kaivamaan pirullisia jättiputkia maasta juurineen säkkiin ja myöhemmin poltetaan ne roviolla! Oikea vitsaus sekin! Minkäs teet että aiemmat tilalliset ovat sen jostain ristiksemme kuljettaneet, ajattelivat varmaan että saapahan tulevat asukit kuntoilla kaivaessaan niitä :)


No suuremmitta puheitta, minuun on nyt vaihteeksi iskenyt TilkkuKuume, kova onkin! Hommahan lähti liikkeelle siitä kun remonttien takia täytyi tyhjentää oma askartelukaappini jossa siis kaikki kankaatkin asuu...samalla siinä inventoin ja ajattelin että teenpä tilkkutäkin niin niihin saan tuhottua niitä miljoonia liinoja sun muita kangas-aarteitani! Ekaks ompelin tuon sinisen pikkupeiton..ajatus juuri tuohon Lennin sänkyyn joka ainakin toistaiseksi on meidän makuukammarissa...joten tein harmaisiin tapetteihin sopivan version:)
Ja lopputuloksesta innostuneena halusin herkutella vielä ihanalla sini-puna yhdistelmällä.. näistä puuttuu vielä kantit ja takakankaat, ajattelin että laitan vaan valkoiset lakanakankaat. Hommat etenee liian hitaasti, lapset nukkuu liian vähän päiväunia äitin mielestä :)

Mutta tilkkuilemisiin! ,

on muuten tekeillä sekin kukkaro proto (vinonauhasta-palttinaa kokeilu)...onneks kesällä on valoisat yöt, harmi vaan ettei oikein uskalla ommella jos "nakut" nukkuu :)


3 kommenttia:

  1. Upea tuo sininen tilkkupeitto! Vau!!!

    VastaaPoista
  2. Aivan syötäviä! Olen täsmälleen samaa mieltä, liian lyhyitä ovat lasten päiväunet:)

    VastaaPoista
  3. Juu-u kiitokset vaan ja toivottavasti kuume tarttuu ja tilkkujämät muuttuu muillakin täkeiks :) ja mitenkä saataski lapset nukkumaan tunti-tolkulla?

    VastaaPoista