keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Virkku Koiranen ja toinenkin

WUH WUHTänään ollaan oltu kyläilemässä toisessa lapsiperheessä jossa oli muutama muukin äiti lapsineen! Lasten menoa ja meininkiä, ilonkiljahduksia sekä itkun pillahduksia!! Sitähän se elämä lasten kassa on, kyllä tupa täyttyi lasten ilosta! Ja kyllä äititkin sai vaihdettua ainakin muutaman ajatuksen, kyllä se aina virkistää! Kiitos vaan ihanalle "huushollaskalle"! Nyt uunit puhkuu ja illalla vielä urheillaan, kera lasten! Ajattelin että laitanpa tänne muutaman kuvan ettette jo ajattele että eikö se oo tehny mitään?! Teen teen. Vaikkakin tiskit-kin jo odottaa tekijäänsä?-ai minuako? Tällaisia Virkku Koirasia tein jo silloin kun lenni oli vauva..aiemmin oli siitä kuvakin ja nyt ikäänkuin tilaustyönä tein taas yhden ja toisenkin :) Ohje omasta päästä ...ja koiran päänsisällä kulkunen kilisee, kil-kil! Langat on puuvillaa ja pellavaa, pitää vielä laput lisätä:) sitten voi toimittaa asiakkaalle ;)!


WUH WUH

ei oo väärinpäin , luulet vaan ;)kallista päätä oikealle

Kylläpä luulisin että tällainen vauva-lelu ilostuttaa vastasyntynytttä ja sen vanhempia?Sit ompelin hilpeän kukkamekon vanhasta mutta hyväkuntoisesta pöytäliinasta, josta uupuu vielä napit läpineen ja hatusta nappi, niin ja sol13 merkit! Saapa nähä kenestä tulee tämän leningin käyttäjä, onko se Unneli vai joku muu ihana tytöntylleröinen? Toisaalta ei kyllä pitäs laittaa keskeneräistä työtä mut menköön niin ens kerralla tulee sit taas uutta!

Kuulemiin!

4 kommenttia:

 1. Hurmaava mekko ja nuo koiruliinit on tosi mahtavia!

  VastaaPoista
 2. vui vui vui miten ihana mekko ja hattu!Kyllähän nuo sirkkusilmää pukis!;)

  VastaaPoista
 3. Varmasti ilahtuvat lapset ja vanhemmatkin noin kivoista helistimistä. Ja ihana mekkonen! Kiitos kanasesta se on hurmaava :)

  VastaaPoista
 4. ..Juu pitää vaan ne napit vielä surauttaa ihanaan mekkoon...ja Kirsikka: mukava kuulla että kana löysi perille uuteen kotiin!

  VastaaPoista