tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kaupunkipäivä ja karvanuttuTänään oltiinkin kaupunkireissulla "kaverimummon" kanssa. Lähinnä katsastamassa kevään polkupyöriä...Lennin synttärit lähestyy. No pitihän sitä jotain "koreja" taas hamuta, tällä kertaa Sampan pyynnöstä lehtikori :), no lankoja tietenkin... ja pari kynttilää ..niin ja helmililjoja. Kyllä mieli tekis jos päästä kevät puuhiin ja niihinhän kuuluu myös puuhastelut meidän nikkariverstaalla. Olis jo yks vanha laatikosto/lipasto valkaisua vailla! Onhan niitä tullu sisälläkin hiottua, mutta nyt ei se pöly inspaa!...ja pölystä tuli mieleen, että kun ne 3vee synttärit on juhlittu niin sitten aloitamme näiden mäntylattioiden maalausurakka! Ollaan molemmat sairastuttu katsellessamme näitä lattioita lintuperspektiivistä, yliannostus lakatusta mäntylattiasta -Yäk! Onneksi voi mielessään värittää lattiat jollain ihanan vaalealla sävyllä ja jaksaa taas :) , Huone kerrallaan ni kyllä se siitä valmistuu!!Tänään näytän vanhaa matskua kun ei ole valmistunut mitään"verestä" tänään, mutta iltahan on vielä nuori ja kori pursuaa uusia lankoja...?


Tämän turkkitakin ompelin Lennille jo viime syksynä mutta toimii taas keväällä ja vielä tulevanakin syksynä. Turkis oli mielestäni niin "Topsun" väristä (E-kangas) ja vuorena on kirppislöytöä - ruudullista verhoa ja myös ruskeaa trikoota. Ja äiti ei voinut vastustaa (silloin Unna oli vielä masussa) ompelemasta huolitteluja pinkillä vinokaitaleella, josko takkia tulis pidettyä sit myöhemmin myös Unnelilla!

1 kommentti:

  1. Voi olisin niin onnellinen puulattiosita! mutta maalaukseen ne menisivät täälläkin, tulee varmasti hienot ja valon määrä sen jälkeen lisääntyy. Saitkohan minulta s-postia kanasesta?

    VastaaPoista