maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mäyräkoira ja "ryhveleitä"
Tästä puserosta varmaan jo aikaisemmin puhuin että "pitäis tehä", no nyt tein sen ajatuksen pois päästä pyörimästä. Helmenharmaa trikoo pusero odotti kaavaa...kun eräs vanha hyväperus kaava on vieläkin kateissa niin täytyi piirtää uusi. Tämä onkin mukavan tyttömäinen malli (Ottobrestä) Toisaaltahan puseroon ei ois tarvinnu tehä mitään kuvioita..jos käyttää mekon alla mut toisaalta kivempi sit vaikka housujen kanssa, mäyräkoira siis :). Eli tullaan seuraaavaan ...täytyisi saada settiin sopivat housut, mullahan oli ne pellavahousut ajatuksissa ja sukkiksetkin on hyvät. Tilasinkin tänään Ellokselta Unnelille uudet vihreät pilkulliset sukkikset ...piti tilata lisukkeita että sai maton puolihintaan...kannattavaa, eikö niin (ainakin miesten mielestä)?..Eli uutta olohuone-kammarin mattoa odotellessa!


Juu tuossa on vielä silityslaudalla keskeneräinen tunika...vielä näistä samoista kankaista! Saa nähä jos jonkun anatis vaikka lahjaks , nyt kun alkaa tämä keväinen lastensyntymäpäivien suma! Tuli sillon samalla kertaa leikattua monta eri mallia, mut toisaalta kankaat on ihanat niin olkoot vaan samaa... Juu ja niistä ryhveleistä, oon vitsaillu Että meiän pikku Unna kun tekee nykyään papana palleroisia: niitä kun pyörittelis tummassa suklaassa niin aivan ois oikeita "ryhveleitä" siispä vieraat miettikää kahdesti kahvipöydässä!?
Meillä juhlitaan tulevana viikonloppuna Lennin kolmevuotis-synttäreitä inkkariteemalla. Pitäs alkaa etsiä reseptejä sun muita...siispä puuhastelu jatkukoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti