perjantai 25. maaliskuuta 2011

Vik, vik, vik, kurnTämä viikko menee nyt inkkari-syntäreitä väsätessä...paistoin tuossa niitä macaron-leivoksia...en vielä oo ihan varma voiko niitä tarjota ulkopuolisille? Eilen illalla askartelin...yllätyspaketteja lapsille jo ihin voi laittaa namusia...no niitä ei vielä näytetä että pikkuvieraille on ylläriä! Selvästikkin onnistumis prosentti on askareteluissa paljon parempi kuin leipomis-hommissa!!Onneksi eilen onnistui hienosti lusikkaleivät:)


Tällaisia askartelumassa tipuja tehtiin Lennin kanssa muutama päivä sitten...sit tuli myös puput ja yksi sammakko! Värit on luonnossa vielä sulommat...ei aina onnistu tuo kuvaaminen :( Näitä pitää tehdä lisää, on nämä niin viehättävia, voittaa Tiimarin pörrötiput :) No sit kelitkin on suosineet ulkoilua ja hanki kesti jopa pikkupoikaa, äitiä ei! Kerättiin pajunkissoja, aloin tekemään kranssia joka vielä odottaa tuolla laavulla tekijäänsä...ja nytkin täytyy alkaa heilutella imuria eikä hiirtä! Saa-pa nähä ehdinkö viikonloppuna koneelle synttärihumussa...mutta pikimmin taas kuullaan. Nyt kun on uusi kompuutterikin , jipii!
Onnea on hyvä tietokone-insinööri kaveri perheineen :)!!
1 kommentti:

  1. Mukavia juhlia teille! Ihastuin erityisesti tuohon pupuun:) Meillä myös juhlajärjestelyt käynnissä, mutta mulla on vielä reilu viikko aikaa ja macaronit leipomatta..

    VastaaPoista