keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

satumetsää ja tissejä...

Nyt iski vimma, koska skanneri/tulostin laitteistot ovat aitan uumenissa täytyy keksiä konsteja skannaukseen...digi digi-kamera! Ajattelin raottaa teillekkin hieman vanhoja otteita luonnoskirjasta (yhdestä niistä). Mullahan on koko ajan joku luonnoslehtiö...johon voi sohvannurkassa raapustaa ajatuksia julki, milloin sanoin millon kuvin?! En pidä itseäni minään superpiirtäjänä-todellakaan, mutta mielestäni huonoja piirtäjiä ei myöskään ole olemassakaan! Taitohan se on sekin että osaa piirtää "kehnosti" :) Juu tässä muutamia ihania tyttöjen-juttuja piirroksia ihanilta nuoruus ajoilta! Silloin sitä (kai)vielä uskoi unelmiinsa tai siihen että tekstiilialalla sitä leipänsä tienais...tavallaan tienaa ja tavallaan ehkä ei tienaa! Toisaalta minun unelma hommaa vois olla virkkaajana jossain kiinassa...tai sitten virkkaajana täällä kotona? Ja aina vaan kun nään noita Tissi-luonnoksia ne herättää hilpeyttä, olen siis joskus suunnitellut painavani tuollaista tissi/torso painokangasta...ja taas tuo aihe näyttää nytkin niin ajankohtaiselta! Kahden lapsen jälkeen sitä on edennyt askelta lähemmäksi "nahkakukkarot"-luokitelmaa, elämäni suurimmat saavutukset(ko)!


Kyllä tuo piirtelykin olis niin terapiaa, pitäs enemmän vaan piirtää että kynä kulkis paremmin!Huomaa ettei aina kulje sinne minne pitäs kun ei oo suhrannu tarpeeks. No näköjään on tullu joskus piirreltyä myös samettikukan taimia, siinä se on vasta legendaarinen kukka! Meiän mumolla oli aina suuret viljelmät, niin myös minulla ollut monina vuosina...kasvattaakohan Unna tai Lennikin joskus omiaan? Toivottavasti! Tuonkin Luonnoksen muistan nähneeni aivan kuin"marimekon"painokanaana ikäänkuin ikkunalaudalla olisi taimen kasvatuspuuhat meneillään! Ja vieläpä sitä tässä elämässä ehtii tuonkin kankaan painamaan jos sikseen, onneks on kaikki tarvittavat matskut ja laitteet...olemassa!

Jostain syystä kaikenlaisia eläimiä ja ihmishahmoja tulee piirrettyä ehkä kaikkein eniten...sit sattu nää silmään sieltä irjan uumenista ja jotenkin ihan kuin Samppa ois tuo kiharapäinen nuorimies tuossa etulinjalla!Toiselle sivulle olin piirtäny miehiä ja toiselle naisia, en muista näiden tarkoitusta? No eihän kaikella tarvitse aina tarkoitusta ollakkaan. Sellainen tarkoitus on kyllä että kunhan saan inspiksen niin aion kirjoittaa teille jutun omista mummoistani isosta ja pienestä, nimittäin mummoille kaikki kunnia kuuluu minunkin taidoista ja tekemisen innosta! "Rispektii" vaan! Mutta tähän aiheeseen palataan vielä.Ja nythän kello onkin jo yli puolen yön, niin sovitaan että tämä on tämän päivän eli torstain anti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti