tiistai 1. maaliskuuta 2011

...Tähdet tähdet....

(Tässä kuvassa taustalla näkyy omia, jo aiemmin tehtyjä tähtiä)

Ja kaikkihan lähti liikkkeelle siitä, että painoin noita pilkku kankaita...ja nehän ois ommeltava jotenkin...ja pitihän niistäkin nyt tehdä näitä tähtiä joita olen tehnyt jo monesti ennenkin...nää on niin mukavia koristeita oviin, ikkunoihin, ovenkahvoihin...minnevaan killumaan! Nyt vaan taas hieman viisastuneena lisäsin näihinkin tuon oman sol.13 merkin, kyllä niistä tulee heti paljon valmiimman oloisia. Se on ikään kuin se piste iin päälle.

Näitä nyt on siis viisi erilaista ja jos herättää tuntemuksia tai haluamista niin ...
täältähän niitä saa! Tähden takapuoli on aina samaa kangasta jolla on nappi päällystetty, niin ja takapuolella napin paikalla on pieni puuhelmi.



Joo-o, kyllä nyt on tämän tytön sormet aktivoitu..moneksi ajaksi eteenpäin sen verran on kaverit innostuneet tilaamaan hieman sitä ja hieman sitä ja tätä :) Pääosin virkattuja lippiksiä, ommeltuja lippiksiä, hiiriä ja pupuja... moneenkohan viimekin yönä tihrustin virkata? no kaksi päätä on jo valmiina, kyllä se siitä. Olisi vaan parempi jos samalla ei tulisi uusia ajatuksia mitä pitäis tehdä...kyllä näin pienten lasten äitinä olisi huippu kun ei itse tartteis nukkua...vois nyplätä kun muut nukkuu!


Juu ja vikaks vielä kuva neuvolakortin kansista jotka on tehty kaverin kaverin tytölle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti