sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

kesäpuuhia

Ongittuja kaloja, syötyjä mansikkakakkuja, lakastuneita kukkia maljakossa, grillattuja makkaroita, saunottuja löylyjä, virkattuja silmukoita, ajettuja kilometrejä...ollaan "huilattu" ja nautiskeltu kesästä ja ystävistä, siinä meidän juhannus lyhyesti sanottuna ! ...rimpsuun vois vielä lisätä muurattuja tiiliä ja muonitettuja työmiehiä, ne vain kuuluisi muutamalle aiemmalle viikolle! Päivät rientää ja viikot ne vasta vilistääkin! Ja kyllä se huushollaskan homma vei minulta kaiken ajan joten tämä harrastus on uinunut kuin käki suviyössä !


No nythän se paluu arkeen alkaa joten yritämpä saada taas mukavaa katseltavaa tänne, pahoittelut vaan kaikille "turhaan tulleille" tällä välin! Ja niitä kangaskuviakin pyrin lataamaan huomenna. Tässä muutama kesäkuva meidän kesäpuuhista. Lenni on nyt niin innostunut onginnasta, että voikin pienet ahvenen tirrit tuottaa iloa ja riemunkiljahduksia! Unnelilla senkun tutkimusretket jatkuu, neiti on jo melkoinen menijä kiipeää keittiöjakkaran päälle, töpöttelee jo tukia pitkin ja konttaa koreasti :) isoveljen perässä!

Niin ja kesänkohokohta on tietenkin kukkivat pionit...taustalla näkyy uusi uuni joka siis vielä viimeistelyä vaille! Ottakaamme siis ilo irti sadepäivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti