keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

pöksyjä emon vauvalle :)


..mukava valita valikosta "uusi teksti", kesä vie ajatukset pois blogista ja kun on niin paljon puuhattu taas ettei oo ehtiny! (seli seli) No on siis maalattu kammarin "laipiota", niinku mummo sanoo :) Ja kyllä se on ollu aika urakka...eka hangata sitä maalinpesulla ja sit maalia kolme kerrosta...sen jälkeen en halua ees ajatella tuvankatonmaalausta joka on lähes kaksinkertainen ala (en ala :))! No mut mitäs sanotte?..nyt pitäisi vielä hioa lattia ja maalata...mutta samaan aikaan tuossa seinäntakana on purettu tuvan uuni ja muurari tulee jo maanantaina tekemään uutta "iskan" unelma uunia :) ..säpinää siis riittää!

Joten ompelukone on saanu levätä hetkisen! Nämä housut Unnelille tein jo viimeviikolla ja näistäkin uupuu vielä virtatut nyörit.Pinkit pallopöksyt on omapainamaa kollegea..ja tehty aiemmin valmistuneen tattipuseron kaveriksi...mutta kun kaava on 80cm niin onhan nämä vielä reilut Unnelille (Emon vauvalle) !

Ja keltaiset pellava housut oli pakko tehä myös kun samasta kankaasta tein jo Lennillekkin aikoinaan samanlaiset mut vaaleansinisillä somisteilla. Ja tuo keltanen jaksaa viehättää vieläkin..kaikki tikkauksetkin ompelin pinkillä en tedä välittyykö se kuvista?

Muutama kuva Kammarista

Kammarin katto ennen ja nyt.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin päätän tällä kertaa, toiveissa on päästä pian matskuostoksille että kaikki pienet lapset saisivat kesälakkinsa :)

3 kommenttia:

 1. ihana Unneli ja ihanat pöksyt <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja pöksyjä.

  Kammarin katosta tuli kyllä kaunis, arvatenkin kaiken vaivan arvoinen. Tämä vaan vahvistaa ajatusta että minunkin on pakko ryhtyä samanmoiseen hommaan meillä kotona.

  VastaaPoista
 3. satu: niinhän se unneli on ja pöksytkin ihan ok

  kate: ..juu kyllä kai se hertiajumppa kannatti..ja kannattaa kokeilla ;)

  VastaaPoista