maanantai 13. kesäkuuta 2011

lakki kertaa kaks


Tehokas maanantai, sanoisin. Meidän pikku-neiti on tänään nukkunut todella eilisenkin edestä! Aamulla oli leivontaa ja iltapäivällä piti pikkusen myös ommella...ja ajatuksissa oli vielä että olispa kiva istahtaa soffalle virkkaamaan ja lopettelemaan tekeillä olevia virkku-helistimiä (vaan taitaa jäädä haaveeks Lenni on vieläkin pelissä mukana)! Niitä kun valmistuu kesäajeluilla pitkin kylänraitteja! Suosittelen kaikille joilla iskat on ratissa, vaikkakin joka kerta kun auto lähtee liikkeelle ja mulla jo koukku sojottaa kädessä "arvon kuljettajani" kurkkaa silmäkulmastaan (jaahas, taasko...) kyllä kyllä. Kun ei tätä omaa aikaa mistää muualtakaan saa niin kai sitä voi nauttia edes autoilusta :), kesällä kun kädetkään ei jäädy! Mulla on nyt yks kassi pakattuna ihanilla puuvillalangoilla, pikkusaksilla...ja eiku ajelulle!
Ompelutuokion aiheena oli muutama lippis muutamalle pikku pojalle :) ! Kuvissa nyt vaan valokuvamallina meidän Unneli! Sini pilkkuinen on uusintoja taas mut ruudullisesta tuli aika raikas! Ja kangas on ihanaa liinaa jälleen kerran, tuosta ruutukankaasta kaavailin jo housuja joko
Lennille tai Unnalle! Tai jos sinulla herättää ajatuksia tämä kangas lippis...niin vielä ehtii tämän kesän helteille! (omansa saa 8:lla €:llä)

Ja huomenna meille karauttaa se muurari ja aloittaa uuniin teon!

7 kommenttia:

 1. Onpas söpöset lippikset ja tuo nuken kantokassi on aivan mahtava. Ihana kangas! Meillekin mielelläni sellaiset kelpuuttaisin, nyt on vain yksi ruma Brion kantokoppa...jospa sitten joskus...Kivat jutut täällä mutenkin, kovin olette ahkeria siellä ;)

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä idea ottaa "työt" mukaan kesäajeluille! Oman ajan löytäminen onkin aika haasteellista toisinaan, joten kaikki keinot käyttöön vaan! Hyvä hyvä! Ja komijat lakit oot saanu aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kirsikalle, kiitokset ja välillä kyllä jo tuntuu ettei jaksa remonttia enää....
  ja petrakin vaan käsityöpussukka mukaan sekä hyvä"hovi"kuljettaja!

  VastaaPoista
 4. ihana blogi sinulla,juuri löysin!

  VastaaPoista
 5. löytyykö sinulta kolmea palloista lippistä ja kolmea eri kokoa? pienin 5kk tytölle ja kaksi muuta 2v ja 3v pojille:)värit saa olla erit..olen tässä aika kauan mietiskellyt ja nyt sitte uskaltauduin kyselemään:)

  VastaaPoista
 6. villainen: hyvä kun uskaltauduit..sinistä palloa vielä löytyy ja muut on jo aika kortilla, voisin laittaa kuvan jossa valikoimaa lippiskankaista? josko sopivat löytyisi...mielelläni lakittaisin kaikki kolme :)!

  VastaaPoista
 7. onneksi joku muukin on myöhään liikkeellä:) joo mielelläni ottaisin kuvaa kankaista. Odotan innolla, josko saataisiin lakit lapsille:)

  VastaaPoista