maanantai 4. heinäkuuta 2011

lippiskankaita ja lippiksiä


...juu nyt huomaan ettei täällä blogissa pidä sanoa että huomenna...se huominen meni jo monesti mutta nyt lopultakin kameran laturi löytyi ja kuvien ottaminen onnistuu jälleen, jipii!
Ja ensitöikseni lataankin nyt nämä kuvat niistä lupaamistani lippiskankaista. Kun muutamat lapset ovat vielä ilman kesähattua...niin näistä nyt voisi valita kangasta, lajittelin ikäänkuin tytöille ja pojille :) Kuvat nyt on jotenkin harmaita taas, vaikka oli se aurinko jo noussut kun kuvaa otin.


tytöille:ruusuja ja muitakukkia...


pojille: ruutuja ja kaloja...

Sitten valmistui monien mutkien kautta nämä valkoisetvirkatut lippikset siskoksille kaupungin laitamille. Kyllä kesäneitien passaa telmiä auringossa :)...näitä odotellen, posti tuo nämä tällä viikolla teille tytöt!

Ja remontti asiaa, jokainen joka on remontoinut tietää mitä se on ? Suurta harhautusta koko touhu, kuinka suuri aika meneekään siihen tavaroiden etsimiseen...kun joka lipasto on eripaikalla ja tavarat missä sattuu! Muutama päivä kuljettiin vessaankin ulko kautta kun olohuonekammarinlattia oli vuorostaan maalauksessa. Kesällä onneks voi pikkulapsia viedä ulkokautta potulle, talvella ei ehkä ihan onnistuisi! No mutta kai tämä vielä tänäkesänä loppuu...hyrskylä muuntuu taas oikeaksi kodiksi jossa siivotaan kerranviikossa :) ..onhan tässä melkoista organisointia että saa jotain ajoiks näitten nakeroiden kanssa, yhtenä päivänäkin kun tultiin kaupasta ja lapset nukkui matkalla...niin sillävälin täytyi maalata kynnyksiä, sitä toivoo että meneillään olisi hyvä uni ettei filmi katkeaisi...keskenkaiken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti