torstai 28. huhtikuuta 2011

Yks raitaa kaks raitaa..Tänään on taas tehty paljon, aamusta iltaan. Tänään on myö ollut kiukkua ilmassa enemmän kuin "normaaleina" päivinä...mahtaako syynä olla Unnan ensimmäinen saha-laitainen hammas :Z ? Ja isommalla pitkä päivä ilman päiväunia... siihen kun ynnää siivouspäivän sekä kunnon pyykkivuoren niin avot! Ei se aina oo niin mukavaa kuunneltavaa ... no huomenna kuunnellaan pelkkää tintin laulua ja maalataan naamareita sekä paistetaan munkkeja ni eiköhän se siitä!!! No mutta Äitin kahvitauko: virkkasin muutaman raidan että sain valmiiksi tämän kesän lippiksen Lennille...raidallisen version! Tuli aika hyvä...vaikkakin poika itse vaati mustaa väriä sekaan, ei se jotenkin käyny näiden muiden kanssa joten ehkä teen toisen jossa on niitä mustia raitoja... Aamun askartelut lennin kanssa oli vappunaamarien liisteröintiä... mutta se julkaistaan huomenna kunhan saamme ne maalatuiksi! Liisteröinti oli liian inhottavaa Lennistä kun käsiin meni liisteriä ei mukavaa...on näköjään siisti tapaus tämä kolme vuotias!

Lopuksi vielä muutama kukkanen!

3 kommenttia:

 1. Ihana lippis ja kivat vappusuunnitelmat siellä!

  VastaaPoista
 2. Teidän eilinen päivä kuullosti aikalailla samanlaiselta mitä meillä oli. Meidän pienin on jo muutaman päivän ollut tosi ärtyinen hampaiden takia. Ja muutenkin niin samat kuviot päivässä. :)
  Kivalta kuullostaa teidän vappusuunnitelmat ja hienon lippiksen olet virkannut!

  VastaaPoista
 3. Täällä vielä odotellaan että naamarit kuivuu uunin edessä ja sen sijaan uunin päällä kohoaa munkkitaikina :) kyllä se vappu tulee ja simakin on jo maistettu!

  VastaaPoista