keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Unnan Uusi NuttuTätä päivää voi sanoa sanalla "täysi" jos kotiäidille kuuluisi ylityölisää...tänään oisin niitä ansainnu! No kun ei semmoisia lisiä ei ole niin sain kuitenkin jotain... (pilkku - pilkku - pilkku) no pilkkukankaita! Nyt kaikki eurokankaaseen hamstraamaan ihania kevään pilkku-uutuuksia, NAM, sanon minä! En todellakaan ole ehtinyt kuvaamaan niitä ihanuuksia... Päivä alkoi jo seitsemän jälkeen siivouksella...siihen ruoanlaitot ja siitä kaupunkiin pääsiäisen ruokaostoksille sinne suureen "Lisma-kauppaan"...Ja kun kaksi pikku pirpanaa on matkassa mukana, riittää organisointia joka ajatukseen :) Onneksi tänään oli Täti mukana! Kiitokset vaan täti-palvelusta.


Sitten muutama virke vielä tästä Unnan uutukaisesta kevät-nutusta! Tämä valmistui joitain päiviä (- kö se oli?) sitten. Ja leikattuna jo odottaa kokonaisuuteen ihana mekko jatko-osana ja ajtuksissa näkyy myös ihanat rimpsulahkeiset pellavafarkku housutkin...samaan sarjaan:) ! Mutta ekana oli siis ...liinoja...monia monia liinoja! Ja joskus kun ostin tämän ihanan vihertävänkeltaisen pöytäliinan, mietin silloinkin "tästähän saa vaikka mitä!" ...ja tottahan se on nyt kun sattui olemaan saman väristä puuvilla kangasta..alkois ajatus raksuttaa. Sitten niiden seuraan hakeutui tuo ihana pellava farkkukangas, joka tuo hieman särmää kokonaisuuteen ?- oletteko samaa mieltä? ( hiljaisuus on myöntymisen merkki :)


Ja siitä se ajatus sitten lähti...liinan reunustoilla kulkeneesta kukka-köynnöksestä leikkelin taskut ja hupun reunaan kaitaleen, taskut ja helman kanttasin pellava farkusta leikatulla vinonauhalla jolla myöskin päällystin napit ( joihin piti vielä konekirjoa nuo rastit...?) ja taakse ompelin nuo kukat joiden on sitten tarkoitus pesussa hieman rispaantua...heijastinkukka-ajatus tuli sitten hieman jäljessä! ...

Jaahas, mitäs muuta, kysykää jos joku askarruttaa ... ja nyt nukkumaan. Että huomenna jaksaa leipoa jotain pääsiäisherkkuja!

6 kommenttia:

 1. Suloinen takki! Vihreä viehättää täälläkin näin kesän kynnyksellä ja mittailin juuri lapsilta kuumetta, että voisiko nämä "keuhkotautiset" raahata jo mukaan kankaanhaalintaan kirppiskierrokselle;) Aurinkoista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Löysin tänne Kirsikkapuun kautta...ja olen vallan ihastunut. Minullakin ompelubuumi päällä, joten sinun ihanaiset juttusi kovasti innostavat. Jään mielenkiinnolla seuraamaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana nuttu Unnalla! Oot tosi taitava edelleen ;) Muistatko kun Supsula-aikana annoit mulle ohjeita niitä pellavahousun ompeluja varten...? ;)

  VastaaPoista
 4. Sunnalle: mukavaa pääsiäistä myös teille ja toivottavasti lapset tervehtyy pääsiäiseksi etteivät hypi seinille :) ja että pääsette onkimaan liinoja kirppiksille! ...onnea ongintaan :)
  Peurankello: tervetuloa seuraamaan suhrailujani!
  Ja Petralle: en ees muistanukkaa...mut muistan ne frotee toppi-viritelmät, ne oli hauskat!

  VastaaPoista
 5. Kirsikkapuun kautta löysin tänne. Ihastuin heti blogiisi ja kauniisiin käsitöihisi! Napsautin itseni lukijaksi ja mielenkiinnolla alan seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 6. tervetuloa mukaan Saara ja aina ilahduttaa jos töistäni on iloa muillekkin !

  VastaaPoista