tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pitkä kaula ja koira :OTänään on hyvä että tuulee! Koska silloinhan ei
voi haravoida tai olla ulkona ja kun samalle päivälle sattuu vielä että Lenni on Kaveli-mummon luona leikkimässä, niin voi kai sanoa että koti-äiti sai hetkensä !!! Kone on taas surissut kun Unnelilla on ollut uni-aika...ekana piti aloittaa pitämällä lupauksesa Lennille, kun poika on niin toivonut "pitkäkaula" paitaa niin saamasi pitää lapsi-kulta-kulta-hapsi :)Pitkäkaula-paita on raglanhiha mallinen perustrikoo...kaivoin lelukorista bronto-sauruksen ja piirsin dinon jonka sitten aplikoin peseroon oma-painamasta pallokankaasta. Olin jo leikannu valmiiks huolittelukaitaleetkin samasta sinisestä mutta viimehetkellä kädessä pyösi pätkä kirkkaan vihreää vinonauhaa joka teki mieli ämpätä (olevinaan raikastamaan) kokonaisuutta, sit muistin että mullahan saman väristä resoria...ja sit laitoinkin uudet kaitaleet :) menikö suteen vai saveen ? Luulen että konsa dino-tieteilijämme kotiutuu paita puetaan heti päälle :)


Ja aiemmin jo mainitsinkin tästä koneemme viirus-tartunnasta, niin siinä näyttää olevan myös sellainen oire etten pysty kopioimaan/liittämään mitään...jännää eli kerronpa tässä sitten putkeen vielä muutamalla sanalla ...


Eilen lasten nukahdettua valmistuneesta Virkku Koirasesta, näitähän olettekin jo nähneet...tämäkin tehtiin tilauksesta pienelle tyttöselle :) tytön Äiti valitsi väriksi tämän ihanan raikkaan violetin pellavalangan ja minä sitten yhdistin siihen vaalean beigen- puuvillan lopputuloksesta tuli tosi raikas, ainakin omasta mielestä! ? Ja konsa Virkku Koiranen herättää hilpeyttä niin niitäkin virkkailen muillekkin (hintaan 12 e/kpl...) Ei kai paha?


Ja kunhan postiljooni polkee tiemme ohi saa hän tarakalleen kaksi pakettia... mukava lähetettä ihania yllätyksiä kaikille. ... taidan jatkaa uudella jutulla niin ei tule kaikki kuvat pötköön?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti