keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

LippaLakkeja


Ajatus oli alkaa ommella hametta, mutta silityslaudalla odottikin pino leikattuja keskeneräisiä lippiksiä. Joten niistä piti jatkaa ja sit piti tietenkin tehä omalle Topiakselle niin toivottu Eemeli-lippis ruskeasta vakosametista! Mie olin taas Liinan roolissa, joka kuulemma osaa ommella hyvin :) Äitinkös mieltä se lämmittää! Isi on Anton ja Unna on Iida... No Iidakin sai oman Ruutulippiksen, pitihän se tehä Unnallekkin oma..ennen kuin tuo niin ihana vanha ruutukangas unelma hupenee loppuun. Ruudullisia tein siis kaksi, toinen on ystävän pikkuneidille :), Sitten valmistui myös sinipilkullinen toisen ystävän pojalle ja lisäksi muutama pipo! Oli siis hyvät päiväunet ja intensiiviset Eemeli-leikit, raskasta kaasujalkaa unohtamatta!! Jos tämmönen Lippis herättää innostusta, niin näitä ompelen muidenkin naperoille( hintaan 8€/kpl)!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin...kuulemiin!

2 kommenttia:

  1. Ihastelen niin taas näitä lippiksiäsi. Meidän lapset taitavat vaan olla niihin liian isopäisiä;) Tuo ruutukangas on ihaninta mitä olen hetkeen nähnyt:)

    VastaaPoista
  2. Juu lippikset on ollu ainakin meiän Lennin rakkaimpia hattuja, aina se jostain kaivaa jonkun ja kulkee lippis päässä!!!

    VastaaPoista