sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kevät inspiraatiota!
Ollaan taidettu muuttaa pihalle! Kävi jo mielessä että pitäiskö Unnelille siirtää hoitopöytä tuonne puutarhavajalle tai nikkariverstaalle? Kun touhukkaat vanhemmat ei malttais edes ruokkia lapsiaan sisällä kun on niin mukavaa puuhastella kevät hommia ja kuunnella tintti-kuoroa :) Niinpä ei siis ole juurikaan tapahtunut sisä-käsitöitä, nyt on nikkarointi into! Aamulla tuossa testailin jokaista sahaa ja sirkkeliä ja tein muutamalle hyllylle kannattimet ja itse hyllyt, maalia pintaan vielä kun sais. Nyt oli pakko tulla sisälle kun pirpanat alkoi jo väsyä ulkoiluun. Eilen sahailin pikkuisia liitutauluja ja maalailin mustaksi viime keväänä Lennin kanssa nikkaroituja naulapurkkeja...kaikkee pientä!

Sitten ihan vain inspiraatioksi muutama kuva...joissa lastenhuoneen uusi musta-palloinen askarteluliina. Ajattelin vielä lopusta kankaasta (jota saa E:stä) ommella semmoisen maalarin essun...kunhan saan lisää mustaa vinonauhaa. ( Ja nyt tulikin mieleen viimeyönä tullut uusi idea...vinonauhasta-tuohityötekniikkaa käyttäen...kukkaroita sun muita, odotellaan toteutuuko ajatukset koskaan?) Maaleista on pakko kertoa että nämä on ekoja "vauvatarvikkeita" joita hankin odottaessa Lenniä, että voidaan sitten maalailla!!
(Kertonee jotain äidistä :))Eilen iskan kaa Lenni askarteli uuden ritarin kilven vanerista kun vanha pahvi-versio meni pilalle jäätyään sateeseen. Samaan sarjaan valmistui myös uusi musta keppihevonen johon aamulla lisättiin mustat harjakset (joita ei vielä kuvassa näy) ja sitten iska on sahannu miekankin jota ei myöskään oo vielä saanu maalata ihmisten maalilla kuulemma pitää lastenmaaleilla maalata!..Näin ne lapset viihtyy mukana askarteluissa kun välillä tehdään jotain omaa :)

Oikein inspiroivaa pääsiäislomaa kaikille, vanhoille sekä uusille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti