perjantai 18. tammikuuta 2013

TikkiLuuripussi


Siitä tikkaamisesta innostuneena kokeilin tämmöistä kännykkä-pussimallia...näihin kun voisi käyttää kakkia ihania vanhoja kankaita!...vanuvälissä niin pehmustaa ja suojelee luuria peremmin. No tarkoitus tehdä muutama lisää..mutta päivät rientää yksi meneesiivotessa toinen kööki-hommissa...


 No näiden värien herkuttelu JATKUU...vielä, lisäsin tuolle puoti-sivulle näitä "NAMUSIA"! Huomennahanse karkkipäivä taas onkin :)

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!
 6 kommenttia:

 1. Hiano! Jos innostuisit tekemään myös kokoa iPad, niin täällä olisi yksi tilaaja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun mie oon niin junde näissä...nykyteknisissä asioissa...mut jos annan mulle mitat ni teen...se on siis kirjankokoinen ruutu si si ... T: pyöritettävät lankapuhelimet takas seinille !

   Poista
 2. Hauska sana tuo junde - mitähän lie tarkoittaa

  kiva pussukka!

  VastaaPoista
 3. Ihana:D

  Ja arvaas, oon ratkassu asian niin että meillä on seinällä vanha bakelliittipuhelin, todellakin veivattava. Mutta se kun ei oo hirveesti pirissy, niin pitää sitä näitä nykyaikaisempia käyttää välillä..
  Mutta ruudun mitat ois 24cmx18,5cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja nyt kun tarkistin virallisista lähteistä niin oikeet mitat on ihan himppasen päälle tuon mitä laitoin, mutta tarviihan siihen vähän varaa muutenkin. Ja joku tommonen retronamukangas ois passeli <3

   Poista