tiistai 15. tammikuuta 2013

LiivejäJaMekkoja

 
 Eka tuli mekot...en keksinyt tekoVaiheessa mitää TheJuttua...niin sitten pidin mekot simppelinä...mutta sitten se idea tuli ...oon miettinyt jonkunlaista liiviä jo kauemmin...virkattua/neulottua...no nyt tuli ommeltu TikkiLiivi. Piirsin kaavan ihan ite ja oon lopputulokseen tyytyväinen - näyttää päällä mukavalta ja Unneli onkin ottanut liivin heti omakseen!...ja samalla vaivalla tein toisenkin kun oli niin sointuvat kankaat mekkoihin...Nyt tikkiTuotteita muhii lisää mielessä!
 Kankaat on kirppisLöytöjä...ja tästä valkea pohjaisesta olin miettinytr mekkoa...mutta toimiihan se liivinäkin...ja ihan MIUN LEMPI VÄRIT , miks tämmösiä värejä ei saa mistään...mie ainakin ostasin! Pompulat sävySävyyn,tietenkin!Luulen et liivit ei vielä oo käsitelty loppuun...Kuullaan!


10 kommenttia:

 1. Aivan upeat, minulla jäänyt vain suunnitteluvaiheseen liivit, kauniit kankaat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikansa on ottanut mullakin suunnitelmista-valmiiks liiviks...mut sit kun saa valmista aikaan ni sit tulee sata uutta ideaa...eli ei se sinänsä helpota! :)

   Poista
 2. Ihanan simppeli mekko ja liivit ovat myös upeita! Minäkin olen vain suunnitellut tekeväni liivejä, kun on niiiin paljon kaikenlaista, mitä voi tehdä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..juu mekon muokkasin perusTrikoo paidan kaavasta...mietin et kesellä helma vois olla himpun lyhyempikin...mut talvella menee pidempi!...juu mulla on nyt liiviBuumi...suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 3. Voi miten ihania! Suorastaan suloisia!

  Ja miten ihana pilkahdus kotia sieltä taustalta näkyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kotiin vois panostaa enempikin...joutuu tekemään tiukkoja rajauksia !

   Poista
 4. Tuo kuva jossa matot, kengät ja pienokaisen jalat on valloittava, suorastaan postikorttiainesta. Kaunis. Nuo kokolaput niskassa on ihanat, meidän paidassa pilkullinen lappu. Täydellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu...joka kuvassa näkyy joko käsi tai jalka kun aina on apurit paikalla :) ja pienet tilkut niskassa toimii kokolappusina...eivätkä kutita!!!! meillä ainakin kaikista kaupan vaatteista -joutuu heti leikkaamaan laput pois!

   Poista
 5. Kommentoin jo kertaalleen, mutta taisi mennä mustaanaukkoon se kommentti :) Otetaan uusiksi.

  Ihania on liivit. Niin kauniit kankaat ja tosiaan sävy sävyyn mekkojen kanssa. Ja ponkkarit pisteenä ii:n päällä. Kyllä nyt kelpaa :)

  Onko ponkkareita muuten kaupan? Puodissa ei näkynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ne menee aina välillä:) Pnkkareitaon kaupan myös yritän saada ajoiks lisätäne sinne puotiin-pikimmin!

   Poista