lauantai 12. tammikuuta 2013

NamuPäivä

 Meinas mennä langoilla herkuttelu viime yönä vähän yli...kahteen asti ...himotti vaan tehä lisää mutta pakko oli elää jo tätä aamua ja kömpiä pehkuihin. Näistä "namu"-ponkkareista tulee niin herkullisia VäriYhdistelmiä että pakko tehä kaikki mahdolliset variaatiot. Eilen kauppareissulla ponkkarinTekijän onneksi oli koruhyllyt -50% JeSS kerrankin joku on joskus halvennuksessa ;) Muutenkin oli niin ihanan värikästä ruokaa...meinasin kassaneidille hehkuttaa et jes miten ihania ruokia ja paljon sain. Selvästi merkki keväästä,vaikka pakkanen paukkuu-sen ties taas herätessään kun astui lattialle. No nämä herkkulangat ja koukku lämmittää kehoa ja mieltä! Assistentin käsi :),joka valkkaa kaikki pinkit!!!
Vielä on herkkuja jäljellä-onneks näistä ei vatsakaan täyty-voi vetää hyvällä omallatunnolla ;)

Herkullista karkkipäivää!!

kuullaan!

6 kommenttia:

 1. suloisia:)tule piipahtamas blogissani.

  VastaaPoista
 2. Mulla on tänään karkkipäivä ja mä haluisin just noita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .. Kiitos vielä paketista, joka tuli eilen! Ihan täydellisiä molemmat sekä paita että ponkkari :)

   Poista
  2. juu nämä namut on ompelijoille hyviä-ei kaloreita! juu mukava et sattu koko kohdalleen niin paidassa kuin ponkkarissakin...sitä voi pitää käsikorunakin sit :)kiitos itsellesi!

   Poista
 3. Aivan ihania! Onko virkkauksen sisällä vanua tms? Pompulat on aina hukassa, enkä tykkää noista ns perusrenksuista, tämä idea olis ehdottomasti tarpeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..juu vanulla täytettyjä on!nää onihania :)

   Poista