perjantai 4. tammikuuta 2013

PuputiPuputi-pyjama

   
Eilen illalla - tekasin Lennartille PuputiPuputi-pyjaman...pitkiksistä oli myös huutava pula...tein siis  samalla kolmet (kuvassa kahdet koska ekat meni heti valmistuttuaan jalkaan)pitkikset.ähän asti meiän lapsilla ei niinkään ole vaatteet kuluneet-vaan nyt kun isoveli pian5vee leikkii koko ajan jotain eläintä-eli konttaa,niin kaikissa pitkiksissä on polvet rei`illä...eli nyt kuluu vaatteet!!! Ja nyt ei tartte äitin "pupuPojan" olla ilman pupu asua...Lenni kun tuumasi ekan pupu-haalarin kohalla että haluaa myös pupuhaalarin eikä kettua :)...meiän"isopoika"! Harmaaan trikoon nappasin E:n palalaatikosta,ihanan paksua ja pehmeää 100% puuvilla trikoota. Tänään varmistui viikonpäiväkin vasta iltäpäivästä...mut kai siitä joku aavistus oli koskapa aloin kuin aloin siivoamaan kuten aina perjantaisin...kuusikin karisti viimeiset oksansa- jotka sitten poltettiin uunissa...nyt taas pihasauna lämpeää ja pian mennään SAINAAN!(Unnelia lainaten)
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

milla


10 kommenttia:

 1. I-HA-NA! Tuollainen asu olis justiinsa meijän Vilpun unelma -asu...jäikö sitä harmaata kangasta?!? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit ei jääny kun tein niin monet pökät kuin vain sain eli kolmet---mut voinhan minä tarkastaa jos saisin jostain samanmoista lisää!!!?jos haluasit tämmöisen!?

   Poista
 2. Aivan ihana yksinkertaisuudessaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..niin minäkin ajattelin tehdessä ettei aina pidä tehä liian vaikeeks...peruskalsarintekoa...niin saa jotain aikaseksikin!!!

   Poista
 3. ihana pupupyjama ja sopii sisustukseen, mikä on tietenkin tärkeetä! Teillä on niin kivan näköstä!

  VastaaPoista
 4. Jestamandeera miten ihana blogi!!! Ihania käsitöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun aina tieltään eksyy tänne uusia ihmisiä-tervetuloa seuraan!

   Poista
 5. Tulin taas ihastelemaan näitä harmaita pupuyökkäreitä. Ihanat! Meijän Vilppu on 98cm ja laiheliini. Oon tulossa Ellun kutsuille lauantaina. Oliskohan sulla mitään 3v pojalle sopivaa?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ...98cm...paitoja...ja pöksyjä taian alkaa leikkaamaan NYT! nähään lauantaina! :D

   Poista
 6. 104cm kävis Vilperolle kans :-)

  VastaaPoista