keskiviikko 2. tammikuuta 2013

PuputiPuputi mekko


 Ostin jo joulun alla E-kankaasta tätä hiekanruskeaa velouria....toiveita et oisin jo jouluks saanu uuden pupu-puvun Unnelille...mut sit kun se konekkin hajos ja meni ihan pipperiksi suunnitelmat...tänkin tein vielä laina koneella jonka sain ihanalta ystävältäni-Kiitti J!  Mie niin tykkään pupuista...ne tulee aina kynästä niin vaivatta....ja miun tyyliin passaa et nää aplikaatiot saa olla aika yksinkertaisia....PuputiPuputin leikkasin valkoisesta joustofroteesta. Taskuun kokeilin tuommosia hiuslaskoksia....Ompelin sauman päälle et tulee hieman enemmän sivuun...et sommitelma pysyy tasapainoisena :X Mut aika kiva tuli miusta tuosta pitsipääntiestä...kun velourin sävyyn tuskiin löytyin mistään sopivaa resoria tai trikoota no silloin yleensä teen jostain ihan eri värisestä eli pupunkorvanpunaisesta-ja kun pitsi lojui sekaisella pöydällä niin sinnehän se väliin piti suria...Pitsi on joustavaa joten yhdistelmä toimii. Sit oli valmiiks leikatut leggarit joihin en tehnyt mitään ylkkyä....kun pitsikin loppu-muutenkin vähempi on monesti parempi "runsauden-tyylilläkin" tehtynä! 
 No sit oon suihkinut "tupsareita"omille jameiän serkkutytöllekkin on yksi!Minun unelmien lomiin kuuluu aina ennakko unelmissa neulominen :) joten sen takia...oli myös loppuviikosta karautrettava kaupunkiin ostamaan lisää ihanaisia lankoja...Unnelin pipoon laitoin oranssin tupsun-EI kaduta-onneksi olin ROHKEA :) väriyhdistelmä toimii....ja sopii passelisti siihen PDL-pallohaalariin!
Suihkikaahan samanlaisia työ muutkin...oon laittanut ohuempia lankoja kerralla aina 3-4...ja puikot on ehkä 5/6...eli aika napakkaa niin pitää tuultakin paremmin....80s per pipo...aikuisen pipoon lisäisin sen kymmenen eli ehkä 90s...ois sopiva...ja yks oikein yks nurin...ja oikea silmukka neulotaan siitä eukautta...niin tulee siistiä pintaa!  ja sitten kun pituutta on jo reilusti ja näyttää siltä että on kavennuksen aika...niin aina puikon ekat kaks silmukkaa yhteen (siiträ etukautta) ja puikon keskellä samalla tavalla . Kavensin joka kierroksella samalla tavalla,loppuun asti jaloppujen silmien läpi vedin lopun langan...sit tupsu sillä perus pahvikiekko systeemillä :)
eikusta SUIH KI MAAN

Tajusin muuten ihanien lankojen toivossa sen ongelman mikä siinä lankojen ostossa on....se että on kymmeniä erilaisia lankamerkkejä ja laatuja....mutta jokaisen lankalaadun värikartta kokonaisuutena ei pelaa...jokaisen lankalaadun värikartassa on yks tai kaks hyvää sävyä muut kökköjä...eli sit pitää ostaa eri laatujasaadakseen hyviä yhdestelmiä....TILITINPÄHÄN NYT VAAN


 milla


5 kommenttia:

 1. Kiva kun oot takasin täällä blogimaailmassa ihanine tuotoksinesi. Miten oot kaventanut tuon myssyn, voisin omalle tirpalleni kokeilla kevääksi. Kiva malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin just kauppareissulla...et en maininnu mitään kavennuksesta...lisäsin muutaman virkkeen! ;)

   Poista
 2. oi miten suloinen pupumekko, pisti on valloittava, kokeillut olen joustamatonta nukeille, pitäis kokeilla tytöllekin. ja kivat on pipot!!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana pupumekko! Meidän tyttö on ihan höpsönä pupuihin, ollut aina. Pipo vaikuttaa helpolta. Täytyis kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puputi mekko sai jatkumoa puputi -pyjamasta :) kokeile pipoa mut varoituksen sana...niihin jää koukkuun jaon tehtävä lisää tupsareita uusilla väriyhdistemillä!(ja psst...huomasin sen haasteen,mutten oo saanut siihen aikaiseksi vastata!)

   Poista