maanantai 30. syyskuuta 2013

"LapsenLapsia"-vauvanPeittoja

 Ja tämä hommahan lähti kans liikkeelle...siitä pinkistä resorista...jota aloin kangaskaapista etsimään (jota ei myös löytynyt)...joka taasen oli sotkuun mennyt....vaan eipä ole enää sotkua...jopa tilkkuTynnyrin...lajittelin värien mukaan....Luksustahan siitä oli pyöräyttää muutama VauvanPeitto...on mustaValkoinen ja toinen on enempi keltainen kera mustan ja valkoisen!! Toisen puolen tein valkoisesta lakanakankaasta...välissä on vanu...on pehmeämpi pikkuVauvelin "kölliä" lattialla!!...meillä ei siis ole niin pientä vauvaa vaikka mieluusti sellaisen ottaisin...niin nämä on nyt vapaille markkinoille...ja menee sinne  pajalle sitten ensiViikolla! Kokoa peitolla on 80cm x 100cm.

Ihan keltaista on ulkonakin...ja mukavan vimakkaa tuulta! Onneksi on se kasvihuone...jossa taas olen puuhastellut ja laittanut sitä talvikuntoon...ihanoita kransseja oviin...sun muuta! Kuvia sieltäjossain vaiheessa!

kuullaan!

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno!!! Mahtava toi keltainen lisättynä mustavalkoiseen, pilkkuun ja ruutuun. Ooh, meidän tulevalle vauvalle kelpais :D ja taas mä ihmettelen miten sä saat noin paljon kaikkea ihanaa tehdyksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No...paljon ja paljon....ehkä se aavistuksen alkaa helpottaa...kun siskoja sen veli...leikkii aamupäivisin jo yksissä tuumin melko mukavasti!!!...siinä sivussa sit mamaPainaaKaasua!!! ja vieläpä jos sattuu olemaan "eilistä" ruokaa...niin sekin ois hyvä!!!

   Poista
 2. Mieletön yhdistelmä! Tykkään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä MustaValkee on aina niin Hotttis yhdistelmä....vaikka meillä on kotiin valittuja paljon murrettuja vanhoja sävyjä...kyllä osa minusta on myös aina "mustaValko"tyyppiä!!

   Poista