keskiviikko 25. syyskuuta 2013

HihaMerkki vai housunPaikka...


 Multa kerran kysyttiin et voisinko tehdä sellaisia "paikkoja" joilla vois housunpolviin tulleita reikiä paikata...no onhan se idea muhinut...vaan nytpä niitä tein...kun nämä "LapsenLapset" kuviot toimii mielestäni muotonsa/kuvionsa...puolesta hyvin siinäkin kohtaa...Toisaalta näillä voi vaikkapa perusTrikoosta tuunata hieman söpömmän....tai ommella vaikka neulottuun pipoon Pisteeksi Iin päälle?! Mielikuvitusvaan on rajana...miksei vaikka tyynynPäällisen vois ommella tän ympärille tai sit niin päin et omepelee tän vaikka valmiiseen sohvatyynyyn...se ois  iisimpi "teeSeIte"-miehelle :D laitan tuohon puoti-sivulle näitä....ja pajalta löytyy sit pikimmin myös!
Ja hei huomatkaa...mun ilonAihe...uusi..tai siis vanha...mutta maalattu ruokapöytä (ja tuolitkin.)..arjen luksusta!

kuullaan taas!

milla

3 kommenttia:

 1. Voi metka kun nämä lapsenlapset on ihanii. Ne käyt mihin vaan. Täytyypä rahapäivänä käydä klikkailee muutama meillekin.

  Yritin tässä joku aika sitten lueskella blogisi läpi vaan en vielä onnistunut. Niin mahtavia käsitöitä teet ja vielä muksujen kera(vaatii aina hiukan enemmän kuin yksin). Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kannustusta! sitä aina tarvii...itse kukin!! joskus tekeminen lasten seurassa onnistuu paremmin kuin toisina...päivinä...ja vaatii tottakai molempien "töiden" vuorottelua....että hommaSkulais!? ..ja klikkkaile ihmeessä...niillä merkeillä tuunaa mitä vaan!

   Poista
 2. Onpa tyylikkäät merkit! Ihanan persoonallisia hahmoja. :)

  VastaaPoista