keskiviikko 25. syyskuuta 2013

KeppiHeppaTallilla

 Meillä on saatu aikaan...keppiHepat jotka minunon pitänyt tehä jo pitkäääään!! Mutta nyt jokunen päivä sitten sain kipinän...Kun on tehty pihalle esteitä...ja jo viime kesänäkin käytiin heppaleikeillä tuolla meidän pellon reunassa ison kuusen juurella ollaan laiteltu katkenneista puista pilttuut ja tehty risuista esteitä pelloille. Olen niin onnellinen että se minun parasLapsuusAjanYstäväni oli "hevosHullu"..ja sillä oli aina oma oikea heppakin ja sitten kun leikittiin ...oli meilläkin pellolla pajupusikossa tallit ja kentät. Ilman niitä leikkejä en osaisi "akuAnkka"ratsastusTyylin...en mitään....nyt voin opettaa lapsille kuinka niitä heppa leikkejä leikitään!!!Ja nyt on  hepatkin..toki onnistuu se ilmankin :D

Hepat tehtiin kaapista löytyneistä matskuista MekkoTehdas kirjan kaavoilla..toki myönnän etten ole löytänyt vielä nitojaa...joten se viimeinen silaus...vielä näistä uupuu!
Ja kun kysyin että mitkäs tulee heppojen nimiks....Niin Lennu sanoi heti että Luukas...ja entäs pikku Kirppu: sanoi että UnnaLuukas!! Että pitikin...niin hyvät nimet!!!

Ja loppuun vielä ihana tallin vierestä löytynyt "luonnonVärikartta"...livenä vieläkin syvemmän turkoosi väri ruskealla puulla...jossa oli valkoista ja keltaista...sun muita niin upeita värejä....ja näissä on niin toimivat yhdistelmät...Oli upea löytö!

Hirnauskis!!!

mukavata viikonJatkoa!

6 kommenttia:

 1. Suloiset hepat ja aivan ihania syksyisiä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Niin vaikka paikkapaikoin ulkona on aika värirtöntä/ruskeeta...niin sekin on omallatavallaan kaunista!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja maisemia ja kepihevosia

  VastaaPoista
 4. Kopotikopti ihanat hepat! Kelpaisi tännekin, olen monesti miettinyt toteuttaa juuri Mekkotehtaan ohjeella, vielä tekemättä, pitäisikö väkertää synttärilahjoiksi. Ihhahhaa ihanaa syksyä teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...mullakin ollut jo vuosia...."pitäsTehä" asteella....ja nyt lopultakin....tuumasta toimeen vaan sielläkin...ei oo ees iso homma sit kun vaan rupee tekemään!!! kirpsakoita syyspäiviä sinnekkii!!!

   Poista