maanantai 11. maaliskuuta 2013

uudetAsukit

 Pitkästä aikaa meitä iskän kanssa vietiin "antiikkiOstoksille" ja olipahan ikimuistoinen reissu taas...pääseen kolmenkärkeen kera "kananHaku" ja "rautaSänkyjenHaku"-reissujen! Saimme tavata jonkinlaisia sielunkumppaneita...toiset kaksi kaltaistamme jotka myöskin tykkäsivät vanhoista tavaroista ja vanhoista kelloista jotka ovat seinillä koristeena-ja vieraat saavat tuntea olevansa pihalla kun eivät tiedä mikä kello käy ja mikä ei.. :D No saatiin siis kaksi vanhaa pöytää...ja nyt vaatii pientä järkkäilyä että saadaan niille paikat! Kivaa!!! Toinen on tuommoinen alaTasollinen "sivupöytä" kansi hieman kehnossa jamassa mutta ...tykkään kovasti tuosta helminauhasta ja siroista jaloista-olen hieman huo näissä tyylilajeissa...mut onks tää nyt kustavilaista...en tiiä!? Aika näyttää thedäänkö sille millon ja mitä...toinen puolis(k)o sanoi aikovansa liimata kannen!?
ja luulen että sain myös toisenkin idea....sumpata Mustaa meiän olohuone kammariin...miusta se kävis melko hyvinkin tuon mummonPunaisen kanssa!?


Ja toinen on tämä täydellisen patinan omaava tupakaapinKaveri pöytä...josta taisi tulla lasten ruokapöytä...tällaista on aina kaivattu juhlissa ...kun enempi kahvittelijoita niin tupasohvan ääressä on nyt hyvä sija kaffe-kupposille!


Nyt kuitti!

6 kommenttia:

 1. KAUNIS pöytä!

  Anteeksi, kun en ottanut yhteyttä pipoista.. Kyselin yhden postauksen kommenttilootassa. En just nyt pysty tilaamaan, ehkä sitten kun taloudellinen tilanne parempi. Ihastuttavat ovat käsityösi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kuule...ei mitään anteeksia :D mutta täältähän näitä saap myöhemminkin!

   Poista
 2. Ihania löytöjä! Eilen hiihtolomareissulta kotiin palatessa avasin paketin, josta löytyi ehkä hienoin pipo ikinä. ;) Kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...juu siitä tuli paras...oranssi Namu kruunasi sen....nyt vaan Namuselle kyytiä!

   Poista
 3. Hienoja löytöjä olette tehneet. Mitkä ihanat maljakot (vaaleanpunainen, musta ja valkoinen) nuo ovat? Ja mistä ne ovat?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuuleppas...maljakoton löytyneet yksitellen kirpparilta...sit on vaan ollut pakko ostaa vaik ei ees tarttes...hokasin vaan tänään "sisutellessa" että niissähän on nyt niin IN värit!!!

   Poista