lauantai 9. maaliskuuta 2013

VäriSuoraan


Olen tässä monestikkin huomannut...että kuinka sitä ajattelemattaan...toistaa tiettyinä päivinä aina samoja värejä...saattaapi olla esim...että aamulla valkatut vaatteet on samanväriset jossa myöhemmin vaikka neuloo jotakin on samat värit...työssä. Kun matkatttiin sinne yökylään...pakkasin kassiin puikot ja langat...niin autossa tajusin että sipulinkeltaisessa...mintun vihreällä höystetyssä kangaskassissa on saman väriset lankakerät-Ihan Hassua!!! ja niin kävi tässäkin kun tein yhden nukenkantoKopan...niin kuinka se onkaan samaan sarjaan tuvanpöydän tavaroiden kanssa!

Seuraava jutunJuuri lienee jo kuplimassa...kukkaroita, aikasta herkuissa väreissä !
Nyt pullanPaistoon jos viikonviimeisetkin päivät täyttyvät täällä meidän "maatilamatkailussa" tällä viikolla on vieraita riittänyt jokaiselle päivälle-katotaan kuin käy!

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Ihanan kevät-värinen nukenkantokoppa! Onko muuten tulossa myyntiin, kun on laputkin roikkumassa? Täällä kiinnostus heräsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valppaana saiskin olla jos vaikka oiskin...mut tää on vielä ikivanhoja "tilauksia"...joita on vielä kolme sit ...jos niin Ehkä mut vaan ehkä...en siis ota tilauksia..vaan yritän päästä pinnalle...niin sit on mukavampi tehä ;)

   Poista
  2. Ymmärrän :) Täytyy käydä täällä ahkerasti vaanimassa jos vaikka joskus... :D

   Poista
 2. No Vaude taas, aivan ihana ja herkut värit!! Edellisen postauksen takki on tosi söötti myös! Huoman että olen joskus pukenut lapset ja itseäni samoihin sävyihiin (tai sen pienemmän ja itseäni, isommat valitse jo itse...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu...on muuten täälläkin tapahtunut tuota samisPukeutumista pikkuTikun kanssa!

   Poista
 3. Tää sun värimaailma on NIIN ihana, uppoaa tällä hetkellä itseen täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...vaikka valkoinen on ihanaa-mutta en pärjäis ilman värejä!!! siksähän se aurinkokin paistaa että nähdään värit!

   Poista
 4. Hei, aivan ihana blogi sinulla. Mitähän mahdat käyttää kovikkeena noissa kantokopissa? joku paksu kovikekangas?

  VastaaPoista