keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

LemmikkiLeggareita

Eka oli PuputiPuputi...ja nyt sille passelit LemmikkiLeggaritkin! Ja muutamat muutkin Leggarit...ruskeat on velouria (98cm), mustat on joustista (104cm) ja beiget myös Joustofroteeta (98cm)...niihin valmistumassa myös pyjamaPaidat ... Pitäs kehittää myös poikaMalli...mietin sellasta samantyyppistä mut aavistuksen jos haara-kohtaa muokkais lökömmäks!?..miltä kuulostais?
 
Meillä on täällä pikkusen nuhanTynkää pienelläLämmöllä---ulkoilut ulkoilematta...onni se on siinäkin suhteessa vanha vetoisa talo puulämmityksellä ILIMA  VAHTUU :) (think positive!!!)

kuitti!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä toi lököttävämpi haara! Kivan näköisiä leggareita kun "resorit" samasta kankaasta; housumaisempia kun resorilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu täytyis vaan ryhtyä tuumasta toimeen...vaankun nää hommat tuppaa rönsyillä!...

   Poista
 2. Tosi suloisia ovat!! Ihanat applikaatiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos...pojille kiiluu jo kuviot verkkokalvoilla :D!!!

   Poista
 3. Löysiin blogiisi ensimmäistä kertaa ja olen aivan ihastuksissani. Jos olet kaiken täällä itse suunnitellut ja tehnyt, olet tähti! Upeita virkattuja amigurumeita tai nukke ja oliot, eläimet sekä aplikoidut pussukat! Taidan linkittää sut mun nupurisofiaan! Onnea eteenpäin ja inspiraatio jatkukoon :) terveisin tekstiilityönope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostat aivan Hullaantuneelta-kiitos vaan...ihan ite juu...parhaani aina teen...joskus tulee helmiä.joskus ei ihan niin helmiä!!! ja tervetuloa inspiroitumaan kässänOpe!!!...mieki oon joskus miettiny et ois kivaa olla kässänOpe...mut toistaseks vaan tekstiiliSuunnittelija ;)

   Poista