perjantai 15. maaliskuuta 2013

LemmikkiTakki

Tätä nuttua tehdessä mietiskelin...kun lapsiltahan aina kysytään" kenenTyttö olet? kenen Poika olet?"...mietin että värimieltymyksieni mukaan olisin kyllä "mummonTyttö" :D...minua vaan niin viehättää sellaiset värit jotka ovat yhtä aikaa Ihania=Ällöttäviä...! Näissä molemmissa takeissa on jotain hyvin samaa, olkoon Persikkainen mun kevään theVÄRI! ...trendeistä tai trendiväreistä ei puhuta tällä sivulla.


Sit askarreltiin taas topun kaa...kutsu5 - K-5  kortteja ...ja kunhan saatas vieläpä kalenteri käsiin et selviis millon meiän Lennua juhlitaan kernaasti!..ni saadaan kutsut eteenpäin!


Nyt on Perjantain "ensinTyö"(siivous) tehty "sittenHuvi" eli lähdetään iskän pajalle...ja Lennu menee eka kertaa parturiin-siitä tulee isopoika :)
 mukavata viiikonloppuuu...

3 kommenttia:

 1. Ihanat takit! Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Heippa Milla!

  Ompeluksesi ovat aivan mahtavia! Olen etsinyt 3-vuotiaalle tytölleni kevättakkia. Voiko sinulta tilata tuollaisia suloisia retrokankaisia takkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MoikkaVaan!
   Juu takkeja teen mieluusti-niiträ on niin mukava tehdä...minkä kokoisia 104/110? ja väri toiveita voi esittää...tai mitä väriä ei ainakaan-kin voi ilmaista myös :D
   laita vaikka sähköpostiin...tai fb:n puolella m_solehmainen@hotmail.com...toiveita!

   Poista