keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Päiväunten aikana...

Ja taas on helle, missä se syksy luuraa? Eilen oltiin lasten kanssa retkellä eläinpuistossa! Niissähän sitä riittää ihmettelemistä tälle pikkuväelle ja kyllä se strutsi-oli minustakin ihan dinosauruksen kaltainen kummajainen! Ei olis kiva jos tulis vastaan mustikkametsässä, EI! Tänään hikoillaan kotona, ompelin tuossa tämän lippiksen kaksivuotiaalle pojalle jonka äitin toive oli "siniruudullinen"! Itse asiassa oli kortilla sinisensävyiset kankaat, mutta tästähän tuli aika rok! Samasta oon joskus tehny "Topulle" housut...


Sit sain valmiiks näitä Koira Virkkusia, joista muutaman lisään tuonne "puodin"-puolelle...jos jollain tulee pula vauvaviemisistä niin nyt on pari valmista "varastossa" :) (12€/kpl) Pinkki Koiranen lähtee aiemmin mainitun kaksivuotiaan pojan pikkusiskolle :)Lennistä on tullut melkoinen DJ, niin näppärästi soittelee levyjä...nyt soi Musatohtorit...äsken "Katli Helenaa" äitille! Ihana poika!

3 kommenttia:

  1. Nämä sun lippikset on hirmu kivoja, tykkään tuosta logostakin tosi paljon. Ja harmi kun juuri kyläiltiin vauvaperheessä, tuollainen koiranen olisi ollut hurmaava vietävä. Ompeletko vielä tilauksesta noita lippiksiä? Kummipojan 2 vee synttärit lähestyvät ja kovasti tykkää kuulemma kaikenlaisista hatuista.

    VastaaPoista
  2. Lippikset on ollut kyllä tykättyjä ja voin ommella kummipojallesikin lipiksen, olisko väritoiveita?

    VastaaPoista
  3. Vau mikä lätsä! Ensi kesänä meidänkin pojan päässä voisi jo pysyä tuommoinen? ;) Miun blogissa on Milla sulle herkullinen tunnustus, käypä kattomassa jos kiinnostaa!

    VastaaPoista