tiistai 2. elokuuta 2011

Tähtiä kaupan taas!
Voi han ai ka ! Kun se niin rientää, en malta missään välissä alkaa päivittämään tätä! On niin monia rautoja tulessa taas...suurimpana tuparemontti, eiku suurimpana sittenkin siis lapset :) , sit vasta remontti korjaan ! No sit on käsityötä kerrassaan kun kaveriahan täytyy auttaa hädässä niin ompelen apuna kaikenmoisia esiintymis-asuja ja muita oheismatskua? Sanoisin että vaihtelua omaan näpetelyyn, käsinompelua paljon...tulee Pariisin ompelu-harjoitteluaika mieleen...Suomalais suunnittelijan alakerrassa kun asui konkari ompelija..joka teki esim. korsetteja maailman huippumerkeille...se nainen ompeli kuulemma käsin siksakkiakin lähestulkoon samaa tahtia kuin ompelukone :) huh huh! Ihana että maailma on täynnä käsistään käteviä naisia!


Muuten on melkein vähissä nämä aikaansaannokset...tähtiä ja lippiksiä lähinnä! Eli samaa vanhaa, mutta lupaan kun syksy koittaa niin sitten luovuus päästetään irti ja tehdään uusia tuotteita! Tähdet ovat kaupan kaikki jos jotakuta niitä halajaa (10 eetä/kappale)!


Niin ja sitten blogini on saanut tunnustuksia (joista muutama jo ajat sitten : Peurankello, Kirsikkapuu - blogeista) ja nyt viimeisin Lealeijona-blogista kiitokset niistä!!!! ...vaan kun olen niin "käsi" näissä tietokone-jutuissa plus nämä maaseudun huonot nettiyhteydet, niin en kertakaikkisesti malta niitäkään ikinä alkaa setviä. Ihana huomata kuinka paljon kävijöitä täällä minunkin vaatimattomassa blogissani onkaan, niin ja tervetuloa uusimmillekkin lukijoilleni...kolokytä jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti