keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Päivän paita

Ihana syksy, tulkoon vaan viileys! Hikoilu jo riittää, ompelukin sujuu kun ei ole niin helle :) innostuin eilen illalla tuumailemaan kangasvuoren ääellä ja leikkelin valmiiksi ...että kun on rakoa niin on valmiiksi leikattua matskua ommeltavaksi! Se kun tuppaa viemään aikaa se leikkuu ja suunnittelu siinä samalla. Juu puoleenyötä meni kun silvoin kankaita, lähinnä Lennille joka on kesänmittaa niin hurahtanut...sitä ei niinkään huomaa shortsit jalassa vaan kun laittaa pitkät housut....hups ne onkin jo ihan pätkät! Shortsithan senkun paranee kun lahjelyhenee näillä helteillä :)Muuten on tilanne käsityörintamalla...tukossa, sanoisin! Mulla on ikään kuin liian monta rautaa nyt tulessa, pitäs osata keskittyä vain yhteen kerralla...valmistuis nopsemmin!

Tämä tähtipaita valmistui ripeästi...kankaan oon löytäny 3 eellä kirpparilta, ihanat värit ihastutti (saapa nähä kuinka kuvan värit toistuu julkaitaessa"nyt ne on ihan raidalliset kun tiputin vahingossa kameramme katuun, sanoin voi video silloin ja saatan toistaa jos se onkin sisältä jotenkin rikki?) Tähti nyt on aika kulunut kuvio...mutt miks pojille on niin vaikee keksiä simppeleitä kuvioita...ei kukkia ei perhosia?Ja kuvan lippiksiä oon ommellu aika monelle pikkupojalle...ihana pellava lätsä!


No sit lataan nyt samalla kertaa kuvan minun matonvirkkaus-talkoista. Miun alkuperäinen idea oli harmaat matot makkariin...mut kun näin tätä vedensinertävää hieman ylellisen tuntuista matonkudetta...niin harmaa jäi. Tää käykin kuin nenäpäähän uuteen lattiaa sekä makarin tapetteihin. ohjeen otin näihin siitä 101-ideaa-lehdestä joku alkukesän numero se taisi olla, jos joku innostuu voin kaivaa lehden numeron esiin! Kukahan se kuvissa leikkii jo nukenvaunuilla, no Unnahan se :)

1 kommentti: