maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mopoilua


Ihan IHME oli kun mopon piti olla rikki - jotenkin jumissa ja kun siivottiin verstasta niin iskäpä testas mopovanhuksen käynnistystä - -ja PRUMPRUM! Lenni lähti hiekkalaatikolta juosten kypärää hakemaan...raahasi aitalta ison "jerrykannunkin"---kun iskä sano että pitää käydä ostamassa bensaa. No pikkuTirppu oli tietenkin ihan yhtäinnoissaan - tänäkesänä saa isi tupla annoksen mopoilua! Kyllä naurettiin Unnelille kun Samppa laittoi sille tuon kypäränpäähän...ihan kuin jostain avaruudesta tullut palloPää!

motoristi Unneli!Niinhän se menee et ompelukone jää tärkeysjärjestyksessä kakkoseks kun kelit paranee - voiton vie harava. Jokapäivä on ahkeroitava jos meinaa saada koko pihan haravoitua...sen verran on nurmikenttää. No ollaampa keksitty muutakin kevät-hommaa. Mamakin on tarttunut sahanvarteen...tekeillä on aitan takaseinustalle - KANAKONTTORI! Tarkotus ottaa kaikille omat nimikko-kanat! Eilen illalla alettiin lyömään jo laudoitusta ... mut siitä lisää myöhemmin!Ja leijjaakin on lennätetty...
Heräsin pikkusta vaille 7 ja kävin puita...että ehtii uunilämmetä ennenkuin lähdetään Vapputorille! Katsokaapas näiden neitien yhtäläisyyksiä - kuin kaksMarjaa = Unneli sekä Myy!
Oikein mukavaa vappupäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Niin kiva tunnelma siellä! Täälläkin uhkaa ulkohommat viedä voiton ;)

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä kevät vetää tupajumit ulos aurinkoon!

    VastaaPoista