maanantai 9. huhtikuuta 2012

KaveriSarjaTällä hetkellä jotenkin tää blogin päivittäminen kaikkine tuotekuvauksineen .. kehtuuttaa! Mukava on tehä - mutta ei malttais päivittää niitä tänne! Muutenkin - kuten on jo huomattu niin kai minussa asuu pieni käsityöläinen kun...jotain alan tehdä - en voi tehdä vaan yhtä...aina pitää tehdä edes pikkuSarja... no on tehty sarjaPipoja , sarjaTrikoovaatteita (jotka vielä jatkuu), sarjaKasseja, sarjaHousuja,sarjaTähtiä...ja sarjaMuitakinSarjoja. ...Ikäänkuin aihe olisi kaluttava kauttaaltaan! Tulossa kevään SeuraavaSarja :) LippisSarja...viime yönä aattelin et leikkaan muutaman lippiksen...kello oli yli yks ja olin juuri päässyt vauhtiin!!

Tänään en jotenkin jaksanut "vilimata" MekkoSarjaa mut nämä kaksi KaveriKassia kyllä! Ja tämäkin ruskeaSävyisten "Kaveri"kassienSarjaa on vielä 3kpl ompelematta! Tää on just sitä yli-innostumista..."kun tuostakin kankaasta tulis ihana,pakko tehä"... miusta nämä Kaveri-kassit on söpöt...muutin pitsin vinonauhaan (mun favoriteen) ja nyt toimii pojillekkin!


Nuo linnut on niin päättäväisiä...ihan kuin meiän pikkuTiku ..joka jallittaa äitiä ja isiä ihan kuusNolla!...Katsoo alta kulmien ja ottaa sormesta kiinniNapakasti ja sanoo että TUUU!...ja sit on mentävä !
MukavanVajaata viikkoa kaikille ja eletään sit huomenna uusiks tää maanatai!!!? kuullaan ;)

1 kommentti: