torstai 3. toukokuuta 2012

sekalainenJuttuEi ole nyt ees mitään "uutta" näytettävää...kun menee nyt ihan pilveen :) ...toivotaan et pilvet väistyy alkaa tulla jotain uutuuksia tänne! Eikä olis edes asiaakaan mut siirrän hetken tätä "arkitodellisuutta" naputtelemalla blogipäivitystä...pyykit ja Pikku-neidin vaatemyllistys olkkarissa odottaa! Isoveli päikkäreillä - -JOPA!! Oltiin aamulla uimahallissa ja meiän Unnelikin eka kertaa...lasten ilo!!! Äitillä koivet koukussa kun saa kykkiä siellä "matalissa" vesissä! Pinkin pilvisetin saa 80cm pikkuneiti ...ja perheen miesväki saa turkoosimusta sävyiset päähineet.
Pitää vielä kertoa kuinka huvittavaa: että vaikka itse puen meiän Unnelille paljon turkoosia ja vihreää...niin nyt Tiku itse sanoo esim.mainoslehdissä olevien pinkkien asioiden kohdalla "UNNA" ja kaikkien vihreiden asioiden kohdalla "LENNI"...ihme kuin ne yhdistää ns.tyttöjen ja poikien värit!?

Ja tässä vielä pari räpsyä...Tintti-kortti,possu,ja me :)Juu eipä kait se auta kun kohdata se arkitodellisuus faceTOface...jos vaikka sen vaatemylläkän kimppuun ekaks!

KIITOS taas ja KUULLAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti