perjantai 13. huhtikuuta 2012

pipoSarjaTaas


...risuora - apilapipoja! ...tytöille,pojille ja eräs äitikin saa omansa! Raita pipot saa Äiti ja tytär...monta on tehty ja vielä on muutama tekemättä..sinä joka vielä odottelet ...niin eilen sain lisää nauhoja joten pääsee pipot linjastolla eteenpäin. Tänään yritän olla erossa ompelusta..on siivouspäivän vuoro joka on myös pullapäivä...taikina kohoaa uuninpäällä! Harkitsen vielä että olisiko tämä myös ikkunanpesupäivä...sen ehkä ratkaisee pikkuväki - nyt on ainakin Unnelin aika koittanut ja vaunut kutsuu.Pitää jättää yks kerros pukimia pois eilen oli neiti hiestä märkänä... turaaja äiti!Pilvipipot siskolle ja sen veljelle ja alin pipo...on nyt yllätys löytö kangasläjästä...olikin vielä pipon mitta tätä trikoota tämä on vielä vapaa!..nopein saa omakseen!


Oikein keväistä viikonloppua ja hymyä huuleen sulle - kuullaan!

2 kommenttia:

  1. On sulla ihania pipoja :)Erityisesti olen ihaillut palmikkomyssyjä.Huisin hienoja! Millä ihmeen ajalla sie kerkeät noin paljon tuottamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti Outi!...ihmeenajalla ;) yöllä voi puuhastella hiljaisia hommia eli leikata ja piirtää kaavoja ja päikkäri aikaan voi ommella kaasupohjassa! ...ja sit kun tekee enempi niin alkaa sujua nopsemmin!

      Poista