tiistai 11. lokakuuta 2011

Yksi vuotta!

Ja kuinka se näytetään? NÄIN!
Unnelin synttärithän oli siis jo toka. päivä mut en oo saanu ajoiks päivitellä tätä puolta... Pienen tytön ensimmäiset synttärit, kakkua ja kynttilöitä, pupuja ja peketteja! Ei mitään punaista lankaa ... mun koristeluissa EI todellakaan ...mitä sattuu saamaan lähäristä edellisenä iltana! Mutta juttelinkin juuri (äiti)kolleegan kanssa aiheesta...mitä jos nyt 2011 laittasimme pöytään sellaisen oman lapsuutemme kakun kermavaahdolla ja suklaarouheella...kera persikoiden? Naurettaisiinko meille? vai olenko minä ainoa joka melkein ressaa näiden juhlien järjestelyjen kanssa...


No ompelin sentään synttäri viirit ja meidän kattokruunuun tummoisen pupu-koristeen, kaavana oli piparimuotti (taas)! Ja olihan myös synttärimekko virkattu jo etukäteen :) Ja tädit dekoreerasivat sankarin söpöllä "tallalusetilla"! Ja itselleni löysin (joku aika sitten) kirpparilta toisen lähes samanlaisen jakun-vihreän! Tykkään niin näistä 60-luvun kuoseista ja villeistä väreistä, aiempi on ihanan kirkas punainen. Mutta Pikku neidin ei tarvitse edes vaatteilla komeilla kun on äitin mielestä niin söpö!

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän ja kömmin pikkuystävien keskeen nukkumaan! öitä!

pssst! on monia tehtyjä paskarteluja, ompeluita, virkkuuksia, neulomuksia...tulossa tulossa on!


3 kommenttia:

 1. Voi miten söpöläinen tuo teidän 1-vuotias on! :) Ihana, ja suuren suuret onnitteluhalit täältä Unnalle! Kyllä mie ainakin ressasin ihan riittävästi noiden synttärijuhlien suhteen, vaikkei ehkä pitäis. Mutta kivaahan se on laittaa komijat kekkerit omille vauvoille pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Miten ihana pikku Unneli!Onnea tuhannesti♥
  Mä en muuten pysty kommentoimaan tänne blogiin omilla tunnuksilla ollenkaan.Haettiin koneelle nyt mozzilla niin tällä pääsee.
  Mä stressaan kans synttäreistä ihan hirveesti.
  Meillä vielä se että joudutaan putkirempan takia muuttamaan pois viideksi viikoksi.Ei tiedä milloin saa synttärit järjestettyä.
  Ihan mielettömän ihana toi virkattu mekko.Mistä noita tarra rusetteja saa?Olis hyvä miedänkin neidin pikkusiin hapsuihin.
  Sä olet kyllä niin taitava tekemään kaikkee.

  VastaaPoista
 3. kiitos tytöt! välitän onnittelut haleineen Unneli Mutikaiselle :E, kuusihampaiselle pikku hymysuulle :) ja niin arvalenkin etten ehkä ole ainoa äiti tässä maassa joka tuskailee juhlien suhteen!...sanoikohan tädit ostaneensa pinnit Lindeksistä...muistelen, ne on hyvät ei nipistä! ja kuuluuhan tytöllä olla noita "assoja" sai jo kaula ja ranne-helminauhatkin!
  Onnea on oma tyttö ja poika myös!!

  VastaaPoista