lauantai 29. lokakuuta 2011

frotee-paidat plus pipo
Nyt minuun on tainnut tarttua frotee-vimma...eräältä toiselta äidiltä! Ihana matsku näin talvea kohti mentäessä. Edellisen jutun pikkarit saavat seurakseen nyt puserot...ihan basicia taas toinen o-pääntiellä ja toinen nappilistalla...joka odottaa vielä neppareita. Kankaat...Apila kangas on sitä Unnelin "rokkimekko" kangasta joka ihana kummitäti on tilannut Lasten Metsolasta...seuraavana ompelujonossa odottaakin juuri se mekko :) että kummitädille sellaiset terveiset että ...elä huoli mekko valmistuu kyllä! Ja Turkoosi raitakangas on sieltä Sampsukalta myös resorit on samasta puodista. Yritin katsastaa Apila-kangasta keltaisena, mutteis sitä enää ollut...jos jollain sattuisi lojumaan kaapissa sitä niin voi tarjota minulle!


Pipo on Unnelille...yksi variaatio lisää tällä samalla mallilla! Meiän "vauvan" myssyyn tein korvaläpät ja leukaremmin joka aukee molemmilta puolin ja voi ottaa poiskin tarvittaessa. Vielä on ajatus että saatan lisätä fleece-vuoren niin tarkenee kovallakin pakkasella töröttää hangessa :) ja näihin pehmoisiin tunnelmiin päätän tämän jutun...tällähetkellä neuloutumassa palmikko lakkeja...seurailemisiin!ja näihin pehmoisiin tunnelmiin päätän tämän jutun...tällähetkellä neuloutumassa palmikko lakkeja...seurailemisiin!

2 kommenttia:

  1. Saakohan noihin pipoihin ohjetta jostain? Vihdoinkin kun löyty sellainen malli, jota olen koittanut etsiä. Ja omat taidot ei kyllä riitä alkaa testailemaan...

    VastaaPoista
  2. ...pipon ohjeen olenkin kirjoittanut ...johonkin juttuun jossa on samalla mallilla tehtyjä pipoja..mutten nyt sitä löytdä itsekkään :) jess mutta jos maltat selailla ni se on kyllä täällä...lähinnä toi pinta..ei siinäkään oo silmukka määriä...tms...kun en koskaan itsekkään niitä laske!!! onnea kokeiluun!

    VastaaPoista