keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

kolme noitaa ja "spaiteli"


Juu-u tässäpä ne on kolme noitaa ja spaiteli niinku Lenni sen ilmaisee! Spaitelmänin poika askarteli joululahjaks isille mutta eilen illalla ideoitiin noita-akat! iea tuli oikeestaa lattilla lojuneista tilkuista jotka jäi siihen leikatessa niitä kolmea ruokalappua... ja mie näin ne hameina? en tiiä miks:) , mutta siitä inspiroituneena liimasin ne paksulle pahville ja Lenni sai jatkaa siitä, piirsi eka päät, sitten suut ja silmät ja saappaat on nuo...alaosassa olevat! Toisaalta näistä tulee myös mieleen ne kolme haltiatarta...onko ne prinsessa ruusus-elokuvassa?



Kyllä keli nyt on ihan Let`s go!..käveltiin aamulla naapuriin pihaleikkeihin ja mäenlaskuun!Vaikka matka on vain n.2k, tuntui se stiigaa vetäen ja vaunuja työntäen ...piiiiitkältä kunnon hiki tuli, kovepi kuin ompeluhiki :) !! , siinäkin nimittäin iskee aina ihme kuumotus!Ja suihkun jälkeen innostuimme Unnan kanssa pukeutumaan kevään kunniaksi mekkoihin ja ihan vieläpä sävy sävyyn! Olen miettinyt tätä sinistä...ihmeellistä miten mieli voi muuttua nuorempana varmaan ajattelin että:en ikinä! ja nyt sitä on jo mekonmuodossa (tämän kevään mallistosta-VeroModa) ja Unnelin ihana body Kappahl:llista

Huomiseen! Ystävät!

2 kommenttia:

  1. Eksyin tänne ensi kertaa ja löysin niin kivan blogin täynnä toistaan ihanampia käsitöitä. Ja teidän talo, upea!

    VastaaPoista
  2. Hyvin eksytty! Ja talo on juuri passeli ihmiselle joka viihtyy kotona näpertelemässä!..saitko sähköpostini siitä kanasta, täytyy viel :)ä varmistaa että osasinko?

    VastaaPoista