keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Dinoja ja tuulenpuuskia

Tuuliko se sotkee tämän mäen taajuuksia, ei onnistunut aamulla päivitykset kun jumittaa...kyllä kaikille olisi taattava menevät yhteydet :) myös maaseudulla! Eilein illallahan tämä dinopaita jo valmistui, olin alkamassa leikkaamaan Unnalle pupupaitaa sen aiemmin ommellun mekon alle ja kaavaa etsin , etsin, enkä löytänyt. Sitten Lenni keksi vaatia omaa paitaa ja kun kysyin että minkälaisen haluaisit?:vastaus oli että dinopaita-pa tietenkin! No sitten sanoin että valkkaa joku niistä leludinoista ja valinta oli tyrannosaurus rex ja sik sak sik sak...tämmönen siitä siiten tuli, ihan raikas kevätpaita isolle veljelle! Ja toteutuskin melko iisi yksinkertainen aplikointi ja pikkusen käsin kirjailin silmää ja tuota viivaa, kun tuntui jotenkin keskeneräiseltä ilman... Heti tuli ajatus että sarjaa vois jatkaa kun on yhtä kivaa sinistä ja raidallistakin trikoota! Tämä harmaa oli siltä viimeisimmältä E-kangas-turneelta (trikoita saa aika harvoin hyviä)! Hauskasti kuvassa tuo risukranssi tuolla hiuksissa :)


Lopputulos oli ainakin Lennille mieluinen heti piti saada yöks päälle uusi dinopaita ja niinku kuvista näkee niin heti kun lapsi on saanut silmänsä auki niin äiti on jo räps! ..kuvaamassa :)

Sitten haluan toivottaa tervetulleiksi uudet lukijani !huima 20% nousu lukijamäärässä, ihan let`skou meininki :) ! Toivottavasti tekemisen kipinä leviää kulovalkean lailla, niin ei ole hukkahommaa tämä loki(niinku Lenni asian ilmaisee)!Ja jos kipinä iskee mutta sormet ei toimi tms..teen mielelläni myös "tilaus-askartelua".. Luultavasti siinä olisi virkattavaa täksi yöksi(arpajaispalkinto), lupasinhan nimittäin järjestää ne arpajaiset kun kymppi rikkoutuu... siispä virk-virk niin saadaan asiasta virallista ja valmista!
ÖITÄ! ja käsitöitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti