torstai 3. maaliskuuta 2011

Kevään koreja

Tänään ei vielä ole valmistunut uutta matskua joten saanen turvautua vanhaan kuvaatskuun! Tämän päivän pienet "irtohetket" täyttyy yllätys yllätys kanoista...että jokainen ystävä saisi omansa :) Hauskaa kun Munamies saa pian rinnallee Kananaisen! Olen iloinen saadessani uusia lukijoita (suuri ja mahtava yleisöni :) ) ja olenkin jo miettinyt sellaista arvontaa mitä muutkin konkari bloggarit järjestävät ja lupaankin järjestää sen arvonnan heti kun huima kymmenen lukijan raja rikkoutuu!! Siispä lukijoiksi liittykää kaikki sol.13 fanit!
( ja loppuun vielä että Mummo on Kingi! )

Keväthän tuo tullessaan ain pientä sipistely vimmaa ja joka naisen heikkous se on minullakin nämä korit, ikinä ei oo tarpeeks koreja? Ostin menneellä viikolla (kaupasta jossa on aina ale ?) niin noita valkeita koreja tupaan ja sit oli tuommosia pahvisia pyöreitä sekä peltisiä laatikoita, oisin halunnu vaikka kaikki värit...mut kaikkee ei vai saada!

Tässäpä siis vanhoja juttuja..mutta laitetaan nämäkin tänne ! Painoin sillon Lennin ollessa pienempi tällaista kalakangasta ja siitä on ajan mittaan tullut ommeltua yhtä ja toista , kumpa aikaa riittäisi vielä kankaanpaino juttuihin enemmän, saisi ihaania kankaita kun monesti on E-kankaan laaritkin niin kaluttuja!
oi Pikku - Lenniä kun se on tässä niin pieni...ja housutkin on ihan silittämättä....hyvää mainosta(ko)? tällaiset kuvat. No ei se aina oo niin justiinsa, mutta nyt Unneli haluaa seuraa, siispä hei vaan!

3 kommenttia:

  1. Ihan mieletöntä kalakangasta! Olisipa täydellistä meidänkin kalamiehelle:)

    VastaaPoista
  2. Juu sen on saanu huomata esikoisen ollessa poika, että niile ei aina oikein tahdo löytyä kivoja lasten kankaita...tytöille helpommin siis paljon helpommin!

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtava kangas minustakin, ehdottomasti painat tuota lisää kun aikaa löytyy! Se aika vain tahtoo tosiaan olla kortilla itse kullakin :o Ja niin söpöset nuo peltipurkit, ne on jotankin vastustamattomia, mutta onneksi niissä on myös hyvä säilytellä kaikenlaista ;)

    VastaaPoista