lauantai 16. toukokuuta 2015

namunenNuttu1/2015


Malli suostui ensiPyytämällä kuvauksiin tälle takkiSöpöliinille! Vaikka kevät on jo näin pitkällä niin tämä on vasta eka takki tälle keväälle...mutta onneksi näitä puuvillasia takkeja on kiva pukea läpi kesän...verrattomia itikkaSuojia suomen kesään! Toki tiedän ettei siellä etelässä moisia kiusanKappaleita ole...mutta ainaskin täälläPäin niitä on aina ollut yli omien tarpeiden :> no ei muistella vielä niitä siinäkin mielessä nyt on hyvät puutarhaSäät!  
Tähän Takkiin kankaat on vanhoista verhoista...jotka osui jollakin kirppisReissulla silmään...niin kauniit värit...ja varmasti monelletuttu kuosi?...meiän pikkuMummolla oli samanlaiset mut eriVärisenä! Joskus löytyy...muttamelko harvoin! 


Oikein Vilpakkaa viikonlopun Jatkoa...ei kaise tuosta lämpeä?...no hetki vielä sisäKeliä...lippiksiä ja pipoja tekemään...ja se arvontakinon suorittamatta...yritän saada ajoisk arpoa kaksi onnellista lippiksen saajaa pikimmiten! kuullaan! Nyt pitää rientää taassinne "lastenHoitoLinjastolle" pikkuisin mies kirljuu siihen malliin että Uni on silmässä! 


milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti