sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kevät kesäksi muuttui

...lopultakin niin voi sanoa! Sinä päivänä kun koulun ovet sulkeutui alkoi kesä...isoSisko sai veljestä kaverin koko kesäksi...onhan se kertakaikkisen lystikästä...sen kunniaksi päätettiin lauantai aamuna järjestää juhlat huvimajalla...kun meiän Eskarilainen valmistui koululaiseksi. Niistä juhlista ei sitten kuvia muistettu ottaakkaan...mutta kyllä tuohon pikkuPömpeliin saa söpön tunnelman loihdittua vaikkei vielä valmis aivan olekkaan. 

Oma haikeutensa siinä kuitenkin on siinä koulunLoppumisessa...kun sit opekin vaihtuu ...kyllä oli meiän esikoulunOpe maailman paras. Ei Lennu jääny viimesen viikon  maananatainakaan kotiin vaikka suostuttelin...kun oli tulossa kaivurit ja pelit hommiin..."pitää se kouluun mennä,että oppii siellä kaiken mitä opetetaan" tuumi poitsu---ihailtavaa!!! ...jos se on mukavaa niin sinne on sillon kiva mennä!!
Jotainhan sitä piti opelle keksiä pikkuYlläriä kiitokseksi mahtavasta  työstä....opetti minun esikoisen lukemaankin :D
Ompelin Tuommoisen kolmioHuivin ja virkkasin kulmiin Namuset! Ja sit sattui hyvä tuuri että ne isollaPöydällä lojuneet kangaskasat alkoi inspiroida...ja niistä oli pakko tehdä tuommosia ihanoita KISSA-pussukoita...niin ainahan opet/tytöt tarttee kynäPussia niin sellanen sit vieläsamaan pakettiin sujautettiin! Niin monesti vuoden mittaan mietin että on siinä opella hommaa kun se siellä meiänkin Nennua päivät(pitkät) pitää komennossa!!! KIITOS!

Juu ja niin ne vaan vaihtoi vanhan navetan kivet paikkaa ehkä oli hevoVoimat silloin navetanRakennusvaiheessa hieman ERI kuin nyt......Ja entäs tuo niin ennestäänkin jo tasainen pihaNurmemme...nyt se on taas multaKenttä mut onneks se rikkaruoho menestyy meillä hyvin!

Siispä hyvää KESÄÄ vaan!!

milla

2 kommenttia:

  1. Ihanat pussukat, ja tuo huivi, ihan nami! Ja näillä keleillä niin tarpeellinen!

    VastaaPoista