torstai 25. syyskuuta 2014

VillaVauva


Koska asustetaan vanhaa hirsitaloa on tulevalle pikkuNyytille oltava villaa ylle. Koska ei tiedetä kumpi sieltä on tulossa on tehnyt mieli käyttää harmaata ja valkoista...ja sinistä koska sekin käy kummallekkin, jos tulee tyttö niin voi ottaa sit pinkkiä mausteeks Unnelin vaateKätköistä. Harmaa kietaisuNuttu on Rowan:in silkki/merinoVillaa ja VillaHousut saman merkin merinoVillaa ja valkoinen hattu...on Raakasilkkiä...sen langan valmistajaa en nyt kyllä muista... neuloin hiukan isomman silkkiHatun, ennestään meillä onkin jo muinoin Lennulle hankittu ruskoVillan ihana myssy...se menee juurikin vastasyntyneelle mutta tämä meneesittenkun pää alkaa kasvaa niin varmasti koko talven sisäHattuna! Kaikkien näiden ohjeet on Drops-neuleSivuilta. Ja hei jopa minäkin sain niistä kuvanMukaisia...vaikka olen ehkä se maailman huonoin ymmärtämään niitävalmisOhjeita...ja hieman piti kokojen lankojen ja puikkojen kanssa...hakea mutta kaikissa taisi valinnat osua kutakuinkin kohdilleen, Unnelin nukke on saanut olla sovittajana ;D

Laitettiin tuommoinen hoitoPöytä...johon iskä vielä kiinnittää vetimet...meidän hirsiEteiseen..joka on  siis meiän"kodinHoitohuone"...niin siitä on lyhyt matka pyllynPesulle. Seinällä isoSiskon uusin taulu "Unna ja kissa räsymatolla"...ompahan vauvalle värikästä katseltavaa! On mukava seurata kuinka tyttönen on innoissaan...vauvasta, katselee ja viikkailee vauvanVaatteita ja hoitaa omaa nukkeaan tuossa pöydällä!

...ja se on taas viikko lopuillaan...Täällä kun on satanut lunta...varmaan oli lähelle 20 cm nyt jo sulamaan päin..mutta viikonlopuksi on raivausUrakkaa iskälle tiedossa kun kaikki pihaPuut on pilalla...omppu-päärynä-kirsikka-vaahterat...poikki kun lehdet oli puissa ja lumi teki niistä niin painavat...HARMI!

minkäs teet...KUULLAAN TAAS!

milla

3 kommenttia:

 1. Suloisia vauvanjuttuja ♥ Tsemppiä loppu odotukseen!

  ps. Nuo edellisen postauksen sukat on aivan mahtavat! Löytyykö tuolta linkistä kunnon ohje vai ootko ottanut sieltä vain tuon kuvion mallin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miekin taisin piirtää vaan sen kuvion....pitää olla 8:lla jaollinen noihin lasten sukkiin laitoin kahdellepuikolle 8 ja kahdelle 16 silmukkaa...voisin toki laittaa piirroksena..ellei saa noista kuvioista selvää...tosi helppo malli!

   Poista
  2. Jos, vaan viitsit, niin piirros olisi hyvä! Sit ei ainakaan tarvis niin montaa kertaa purkaa vartta ;D

   Poista