torstai 11. syyskuuta 2014

pipo sekä nuttu


Tein jo jokunen aika sitten meiän "Tikelle" taas yhden takin...vaikkei se kyllä tartteis...mut tuo marjapuuron väri kulkee varmaan suvussa lempparina ni en vaan voinut vastustaa tuota puuvillakangasPalaa Eurokankaassa ...muut kankaat on omista jemmoista...yhdistin mustaa tälläkertaa hieman tehosteeksi...ja näpersin tuollaisen paljettiPerhosen tuonne selkäPuolelle. Kuvassa oleva huivikin on väsätty jossain vaiheessa kesää...ja syksyIhmisenä kun onpakko saada neuloa...ja muutenkin mulla on ollut jo kauan sellainen henkilökohtainen sopimus ettei kaupanPipoja ...lapasia tai muita neulottuja saa ostaa...että ne pitää tehä  ite! Ja mukavampi niin...tähänkin pipoon lanka vaan tarttui mukaan LankaVakasta...värinsä puolesta lanka on Rowan:in merino/silkki-yhdistelmää...en nyt muista nimeä...mutta ihanaa neulottavaa...samasta tein vauvan nutun....josta kuvia taas tuonnempana ;D Pipon malli on oma keksimä....helppo ja nopea alkuun hiukka resoria 1o ja 1n...sitten aina 5 krs oikein ja väliin 1 nurin....ja rusetti on helmineuletta...saaINNOSTUA! Tein isoveljelle jo samanlaisen mustan merinovillaisen...ja tietty ilman rusettia!

Tänään on tyttöjen kotiJoukkue tehnyt monia rästiHommia...muummuassa ikkunanPesua ja kodin sipistelyä...laitettiin "Pönkille" jo korisänkykin välmiiksi...vauvaTunnelmointia ehkä seuraavassa jutussa! KUULLAAN! 
Mukavata loppuViikkoa!

milla

6 kommenttia:

 1. Ihana takki ja asusteetkin on vallan söpöjä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöselle on niin helppo tehä söpöjä...pojille pitää aina himpun enempi miettiä :D

   Poista
 2. Todella kauniit takki ja pipo! Ja tuo huvimaja on myös aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 3. Ihan puolivahingossa tänne blogiisi tupsahdin ja eihän täältä malta lähteä ollenkaan! <3 Het paikalla on liityttävä lukijaksi. Pipo on muuten tosi ihana. Niin siististi neulottu, että luulin ensin kaupasta ostetuksi. Jos innostut joskus kirjoittamaan ohjeen tähän pipoon, niin kummitytölle neuloisin heti samanlaisen rusetin kera ja kummipojalle myös, mutta ilman rusettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että eksyit! pipo on surperHelppo...kun miustaon mukava tehä melko simppeleitä neulomuksia! ite tein tuon 3,5 pyöröpuikoilla (laitoin muistaakseni 80silmukkaa 4v.ja 6v 86silmukkaa)...alkuun n.2 cm 1o 1n ja oikeansilmukanneulonsiitä etukautta ni tulee "siistimpi"...sitten alkaa itse pipoOsuus...5krs oikein ja sitten 1krs nurin....niin helppo sitvaan neuloo riittävän korkeeks ja kaventaa...aluks jokatoinen krs niin että jakaa sen esim80 4llä eli aina sit ...eli kavennukset tulee neljäänkohtaan....ja sit lopuksi kavensin vieläniiden kohtien keskelläkin eli kahdeksassa kohdassa.... RUSETTIIN loin vaan 20 silmukkaa ja neuloin 1o 1n ...eli helmineuletta....n. silmämäräisesti sopivan about 15 cm pitkän palan ja päättelin...ja vielä pikku suikale sileää neuletta...olisko n. 6silmukkaa...jonka jo neuloinpikkurinkiläksi...tokivoihan sen sitten päärtellessä ommellakkinyhteen ja kasata niistä tuon rusetin....tosi helppo...

   Poista